Bizcar Rental autonvuokraukset kaupungista Bangkok

Etsi ja vertaa hyviä Bizcar Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bangkok

Bangkok, Thaimaa
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Bangkok, Thaimaa
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bangkok Bizcar Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Bizcar Rental vuokra-autojen sijainneista Bangkok, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Bizcar Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Bangkok

Bizcar Rental haluaa varmistaa, että Bangkok alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Bizcar Rental on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Bangkok vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Bizcar Rental vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Bangkok keskimäärin 36 € per päivä kuukauden kesäkuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 17 € per päivä vuokraamolta Bizcar Rental tänä vuodenaikana kaupungissa Bangkok. 251 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Bizcar Rental autonvuokrauksen hinta kuukaudenkesäkuu aikana kaupungissa Bangkok.

Kyllä, vuokraamolla Bizcar Rental on 1 toimipaikka kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd.

Harkitse Suuri vuokraamista vuokraamolta Bizcar Rental jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Bangkok kesäkuu aikana. Kun vuokraat Suuri autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 36 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 36 € per päivä. Otathan huomioon, että Bizcar Rental tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Suuri ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Vuokraamon Bizcar Rental halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bangkok on Edullinen (17 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 25 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Bizcar Rental auton valitsivat Edullinen kustannussyistä. Edullinen on myös 8 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Bizcar Rental vuokra-auton hinta kaupungissa Bangkok.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Bangkok

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Bizcar Rental? Vertaile muiden suosittujen Bangkok autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia