Bizcar Rental autonvuokraukset kaupungista Bangkok

Etsi ja vertaa hyviä Bizcar Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bangkok

Bangkok, Thaimaa
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Bangkok, Thaimaa
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bangkok Bizcar Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Bizcar Rental vuokra-autojen sijainneista Bangkok, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Bizcar Rental

4 sijaintia

Tietoja Bizcar Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Bangkok

Kuinka paljon maksaa Bizcar Rental vuokra-auto kaupungissa Bangkok lokakuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Bizcar Rental vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Bangkok keskimäärin 35 € per päivä kuukauden lokakuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 16 € per päivä vuokraamolta Bizcar Rental tänä vuodenaikana kaupungissa Bangkok. 245 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Bizcar Rental autonvuokrauksen hinta kuukaudenlokakuu aikana kaupungissa Bangkok.

Onko vuokraamolla Bizcar Rental toimipistettä kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Bizcar Rental on 1 toimipaikka kentällä Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Don Mueang Domestic Airport, Vipavadee Rangsit Rd.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Bizcar Rental, kun vierailet kaupungissa Bangkok kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Suuri vuokraamista vuokraamolta Bizcar Rental jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Bangkok lokakuu aikana. Kun vuokraat Suuri autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 35 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 35 € per päivä. Otathan huomioon, että Bizcar Rental tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Suuri ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon Bizcar Rental halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bangkok?

Vuokraamon Bizcar Rental halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bangkok on Edullinen (16 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 25 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Bizcar Rental auton valitsivat Edullinen kustannussyistä. Edullinen on myös 8 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Bizcar Rental vuokra-auton hinta kaupungissa Bangkok.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bangkok hinnat?

autoa Bangkok hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bangkok?

syyskuuta 2023 alkaen 61 toimijaa on valittavissa autoa Bangkok osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bangkok?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bangkok. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bangkok?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Bangkok. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bangkok

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.