Autonvuokraukset kentällä Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rayong, Thaimaa - Utapao Rayong Pattaya (UTP)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Rayong, Thaimaa - Utapao Rayong Pattaya (UTP)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä autonvuokraustiedot

Kansainvälisiä ajokortteja on kahta erilaista tyyppiä, joista ensimmäinen määriteltiin vuonna 1949 ja toinen vuonna 1968. Ajokortit erotetaan toisistaan juurikin määrittelyvuotensa perusteella. Ajaaksesi autoa Pattayalla, tarvitset kansainvälisen ajokortin 1968. Toinen kansainvälinen ajokortti (vuonna 1949 määritelty) ei siis kelpaa Pattayalla ajamiseen. Ole siis tarkkana, että sinulla on oikeanlainen kansainvälinen ajokortti mukanasi. Lisäksi tarvitset mukaasi myös kansallisen suomalaisen ajokortin. Jos Thaimaassa viettää yli kolme kuukautta, thaimaalainen ajokortti on pakollinen. Turistit voivat kuitenkin ongelmitta ajaa kansallisella ajokortillaan, jonka rinnalle on hankittu kansainvälinen ajokortti. Autonvuokraukseen tarvitset myös passin. Autoa ajaessa kannattaa pitää mukana oman ajokortin ja kansainvälisen ajokortin lisäksi myös kopio omasta passista ja viisumista. Thaimaalainen poliisi voi sakottaa kuskeja, joilla ei ole edellä mainittuja asiakirjoja mukanaan. Autonvuokraus Pattayalla vaatii vähintään 21 vuoden ikää, mutta ikäraja on autovuokraamokohtainen. Osa vuokraamoista vaatii kuskilta jopa 23 vuoden vähimmäisikää, joten selvitä ikärajat aina vuokraamokohtaisesti. Oman ajokorttisi on lisäksi oltava ainakin vuoden vanha. Kalliimpien luksusautojen vuokraamiseen saatetaan vaatia enemmänkin ajokokemusta. Jos haluat vuokrata auton Pattayalla, tarvitset myös luottokortin, josta varataan takuumaksu vuokra-autolle sattuvien vahinkojen varalta. Luottokortin pitää olla saman henkilön nimissä kuin auton vuokraajankin. Jotkut autovuokraamot hyväksyvät myös käteismaksun tai pankkisiirron maksutavaksi. Muista myös selvittää, että vuokra-autosi vakuutusasiat ja -asiakirjat ovat kunnossa. Pattayan toisinaan kuoppaisilla teillä ja vilkkaassa liikenteessä vahingot eivät ole harvinaisia. Tarpeeksi kattavalla vakuutuksella voit välttyä monilta ongelmilta.

Rayong Utapao Rayong Pattayan lentokenttä on rakennettu kansainvälisten standardien mukaisesti esteettömäksi. Vuokra-autoalueelle pääsee siis ongelmitta esimerkiksi pyörätuolilla. Rayong Utapao Rayong Pattayan lentokentän vuokra-autokeskus tarjoaa vuokra-autoihin esimerkiksi vauvojen turvakaukaloita ja lasten korokeistuimia lisäpalveluina. Voit myös ottaa vuokra-autoon navigaatiolaitteen. Hankkimalla tarjolla olevia lisävakuutuksia, voit hankkia vuokra-autollesi lisäturvaa vahinkojen varalta. Valittavanasi on useita automerkkejä ja -malleja eri ominaisuuksilla, ja momondon avulla voit nähdä tarjolla olevat halvat vuokra-autot selkeänä listana. Tämä helpottaa vertailua. Listalta on helppo varmistaa, että haluamassasi vuokra-autossa on tarpeeksi tilava matkalaukuille ja mahdollisille kanssamatkustajille. Kannattaa pitää mielessä, että parhaat autonvuokraustarjoukset saat, kun vuokraat auton etukäteen.


0

Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä

ASAP Car Rentals

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Bizcar Rental

1 sijainti

Chic Car Rent

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Rayong suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Rayong

Autonvuokraukset kentällä Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Avis Toyota Yaris malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Utapao Rayong Pattaya lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 43 €/pvä vuokraamosta Avis. Vuokraamon Avis Toyota Yaris autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 28 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Utapao Rayong Pattaya lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Thaimaan

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Thaimaan eri alueilta, kuten Bangkok, Phuket ja Chiang Mai

Tutustu alueen Rayong muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Rayong

Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.