Autonvuokraukset kohteessa Appleton, Wisconsin

Haussa halpa vuokra-auto Appleton, Wisconsin? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Appleton, WI, Yhdysvallat
8. joulukuu — 15. joulukuu
Appleton, WI, Yhdysvallat
pe 8/12
Keskipäivä
pe 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Appleton

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Appleton

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Appleton?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Appleton on Chrysler Pacifica ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Toyota RAV4. Käyttäjämme ovat löytäneet Chrysler Pacifica tarjouksia kaupungissa Appleton keskimääräiseen hintaan 91 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 41 € per päivä. Mallin Toyota RAV4 vuokraaminen kaupungissa Appleton maksaa yleensä keskimäärin 64 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 33 € per päivä.

Tärkeää tietoa Appleton autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Appletonissa on erinomainen tapa tutustua joihinkin kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Appleton Memorial Parkiin, Hearthstone Historic House Museumiin ja Butterfly Gardens of Wisconsiniin. STH-15 on suosituin valtatie, sillä se yhdistää Appletonin US 45:stä, joka suuntautuu etelään Oshkoshiin. Appletonissa voi olla haastavaa löytää ilmaista kadunvarsipysäköintiä vuokra-autoille, sillä useimmat paikat on varattu asukkaille, mutta siellä on monia maksullisia pysäköintialueita, kuten tiettyjen yritysten pysäköintipaikat, useat parkkihallit ja pysäköintipaikat kadulla, joissa on pysäköintimittarit. Appletonissa on yli 11 autovuokraamoa, joista varaaminen on helppoa ja kätevää.

Kannattaako vuokrata auto Appletonissa vierailun ajaksi?

Vaikka Appletonissa on haastavaa saada ilmaista pysäköintitilaa autonvuokrausta varten, et voi olla huomaamatta maksullista pysäköintihallia tai parkkipaikkaa missään naapurustossa, josta peritään tunti- tai päivämaksu. Vaikka I-41 on yksi kaupungin kätevimmistä moottoriteistä, se on myös vilkkain erityisesti WIS 441:n kohdalla, joten väistä sitä aamun ja alkuillan ruuhka-aikoina. Pidä silmällä Wis 96:ta ja County AP:tä, jotka myös ruuhkautuvat ruuhka-aikaan. Appletonin autonvuokraus on myös loistava tapa vierailla kaupungin ulkopuolisissa nähtävyyksissä, kuten Devils River Campground Bay Beach Amusement Parkissa, jotka molemmat ovat alle kahden tunnin ajomatkan päässä. Koska Appleton tunnetaan siitä, ettei sinne voi kävellä, halpa autonvuokraus Appletonissa on kätevä, jos haluat tutustua ja säästää rahaa sekä suunnitella oman reittisi.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä, kun ajan vuokra-autolla Appletonissa?

Jotta voit navigoida turvallisesti vuokra-autolla Appletonissa, on tärkeää pitää mielessä tietyt kaupungin ja osavaltion erityiset liikennesäännöt. Esimerkiksi hajamielisestä ajamisesta, ylinopeudesta ja punaisen valon päin ajamisesta seuraa ankaria rangaistuksia. On laitonta ajaa päihdyttävän aineen vaikutuksen alaisena, ja veren alkoholipitoisuus 0,8 promillea tai korkeampi aiheuttaa ongelmia liikenneviranomaisten kanssa. Noudata aina suojateitä ja muista antaa tietä lapsille suojatien ylityksessä. Pysäköi ja parkkeeraa myös vain niille varatuille paikoille. On siis suositeltavaa, että tarkistat Appletonin moottoriajoneuvo-osastolta, onko lakeihin tullut viimeaikaisia muutoksia, jotta sinulla on ajantasaiset tiedot.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Appletonissa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Sinun on oltava vähintään 21-vuotias, jotta voit vuokrata auton Wisconsinissa, esimerkiksi sähköauton tai economy-luokan auton, edellyttäen, että sinulla on kotimaasi ajokortti ja passi, joka on voimassa vuokrasopimuksesi ajan, jos siinä ei ole rajoituksia. Riippumatta siitä, mistä maasta olet kotoisin, useimmat yritykset suosivat luottokorttia vuokrasopimusta tehtäessä.


0

Appleton autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Appleton, Wisconsin

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,7

Nouto/palautus

9,5

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,6

Value

8,4

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

9,0

Value

7,8

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,5

Value

7,7

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,8

Value

7,0

Easirent

1 sijainti

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Appleton suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Appleton

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Appleton - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Appleton, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Appleton, Wisconsin autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Appleton olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Alamo ja Enterprise Rent-A-Car tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Appleton, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Appleton, Wisconsin?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Appleton huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Appleton taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Appleton rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Rogue vuokra-autoja kaupungissa Appleton?

Millainen sää on kohteessa Appleton, WI kuukauden joulukuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Appleton kuukauden joulukuu aikana on −6 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 37 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Appleton samanlainen kuin muualla Wisconsin alueella?

Jos etsit Appleton vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Wisconsin lämpötila on yleensä −4 °C ja sademäärä vastaavasti 44,7 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Appleton hinnat?

autoa Appleton hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Appleton?

joulukuuta 2023 alkaen 16 toimijaa on valittavissa autoa Appleton osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Appleton?

Eri maissa, myös kohteessa Appleton, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Appleton?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Appleton. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Appleton?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Appleton voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Appleton?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Appleton, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Appleton, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Appleton, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Appleton momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Appleton, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Appleton autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Appleton vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Appleton vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Appleton.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Appleton

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.