Etsi halvat lennot Juba

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Juba lentotiedot ja trendit

Tutustu Juba lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Juba?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Juba on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 1141 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Juba, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1283 € lippua kohden.

Halvimmat lennot kaupungin Juba lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Juba lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Juba

HALVIN REITTI Helsinki - Juba

Helsinki (HEL) - Juba (JUB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Juba kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Juba, jolloin hinta on keskimääräinen 1309 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ JUBAelokuu20% halvempielokuu aikana Helsinki - Juba lennot maksavat keskimäärin vain 965 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE JUBA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu70% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Juba lentojen keskimääräinen hinta on 2036 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN JUBA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu526% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Juba kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Juba

Juba on Afrikassa sijaitsevan Etelä-Sudanin pääkaupunki. Lennot Etelä-Sudanin Jubaan vaativat Suomesta lähdettäessä lähes poikkeuksetta vähintään kaksi välilaskua ja kestävät 15 tunnista eteenpäin, josta lentokoneessa vietettäisiin yleisesti hieman yli kahdeksan tuntia. Lentoreittejä on monia ja ensimmäisen välilaskun kohteeksi voi ottaa omista matkustusmieltymyksistä ja aikatauluista riippuen esimerkiksi Frankfurtin, Istanbulin, Tukholman tai Dohan. Toiseksi välilaskun paikaksi päätyy yleensä Kairo, Nairobi tai Addis Abeba. Kahdella välilaskulla matkan pystyy taittamaan, jos matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Jos matkaan lähtee lentämällä muualta Suomesta, tulee matkaan yksi välilasku lisää, sillä ensimmäiseksi kohteeksi tulee Helsinki-Vantaa, josta matka jatkuisi kohti seuraavia välilaskuja. Monesta Suomen kaupungista matka kannattaa aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaisi noin tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Jubaan vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla selviää, mikäli matkan aloittaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Reittivaihtoehtoja on monia. Yksi kokonaismatka-ajan suhteen nopeimmista vaihtoehdoista on lentää Helsinki-Vantaalta ensimmäiselle välilaskulle Istanbuliin, Turkkiin, ja jatkaa sieltä Egyptin pääkaupunkiin, Kairoon. Kairon välilaskun jälkeen lento veisikin perille Jubaan. Toinen varteenotettava vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaalta lyhyt lento Tukholmaan ja jatkaa sieltä yölennolla Addis Abebaan, Etiopiaan. Näin pisimmän lentomatkan saisi mahdollisesti nukuttua. Addis Abeban lentoasemalta olisi jäljellä vain lyhyt lento Etelä-Sudanin Jubaan. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulisi yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Oulusta matka alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaalle ja vasta sieltä kohti seuraavaa välilaskua. Tutustu lentoreitteihin ja aikatauluihin kätevästi momondon verkkosivustolla ja valitse itsellesi parhaat vaihtoehdot.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Juba kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 965 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Juba, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 1019 €.


Muut matkustamoluokat Juba lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Juba lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Juba?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Juba

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Juba?

Lentäessäsi kohteeseen Juba kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Turkish Airlines, Ethiopian Air tai flydubai. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Juba

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Juba on Turkish Airlines, ja se liikennöi 2 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Juba on 1032 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Juba, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 158 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.


Juba ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Juba lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Juban lentokentältä?

Etelä-Sudaniin lentomatkan päätteeksi kone laskeutuu Juban kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Lentokentältä kaupunkiin pääsee oikeastaan vain autolla, ellei mukana ole vain pienet kantamukset ja päämäärä suhteellisen lähellä lentokenttää, jolloin kävelykin onnistuu. Lentokentältä saa tilattua taksin, joka toimii hyvänä kulkuneuvona lentoasemalta esimerkiksi majoitusliikkeen ovelle. Yksi yleisesti suositelluimpia tapoja kaupungissa liikkumiseen on paikallisen kuskin palkkaaminen. Luotettavia ja ystävällisiä kuskeja kannattaa etsiä ennen matkaa, sillä julkisten kulkutapojen ollessa toistaiseksi kaupungissa melko vähissä. Oman kyyditsijän avulla liikkuminen on selkeästi helpoin tapa liikkua paikasta toiseen, myös lentokentältä kaupunkiin. Autojen vuokraaminen lentoaseman läheisyydestä onnistuu myös, mutta pääosin tällöin suositellaan, että auton lisäksi vuokrataan kuljettaja. Autonvuokrausta ja kuljettajapalveluita tarjoavia yrityksiä kannattaa etsiä mahdollisuuksien mukaan jo ennen matkaa, jotta kuljetukset Jubassa hoituvat alusta alkaen kätevästi. Kaupungin sisällä voi yleisesti ottaen liikkua mainiosti kävelen, joskin yöaikaan on turvallisinta tehdä matkoja ajaen.


Kohteen Juba viisumivaatimukset

Juba on Etelä-Sudanin pääkaupunki. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Etelä-Sudaniin. Viisumi Etelä-Sudanin matkalle kannattaa anoa hyvissä ajoin ennen matkaa ja sen saa haettua esimerkiksi joltain viisumihakemuksia käsittelevältä palveluntarjoajalta internetistä tai lähimmästä Etelä-Sudanin edustustosta, joka sijaitsee Oslossa, Norjassa. Myös matkatoimistot auttavat tarvittaessa viisumiasioissa. Matkalla tulee olla mukana passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen ja siinä ei saa olla mitään Israeliin liittyviä merkintöjä. Passissa tulee olla neljä tyhjää sivua viisumia ja leimoja varten.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Juba

Juba on maailman uusimpia pääkaupunkeja ja Jubaan lennetään, ainakin toistaiseksi, pääosin seikkailumielellä. Yksi ehdottomia vetonauloja Jubassa on se, että Afrikan luontoon pääsee sieltä tutustumaan erittäin hienosti. Kaupungista järjestetäänkin paljon useiden päivien mittaisia safareja ja kierroksia lähialueille villieläimiä bongailemaan ja luontoa ihastelemaan. Esimerkiksi matka Bandingilon kansallispuistoon on varmasti luonnonystäville mieluisa kokemus. Myös läheiseen Nimulen kansallispuistoon järjestetään useita safareita Jubasta. Nopeasti kehittyvästä kaupungista löytyy myös museoita ja taidegallerioita paikallisesta kulttuurista kiinnostuneille. Kirkkorakennuksia matkoillaan ihasteleville kaupungista löytyy All Saints -katedraali, Pyhän Teresan katedraali ja Pyhän Joosefin katolinen kirkko. Myös paikallinen kuhiseva tori on kokemisen arvoinen ja varsin erilainen kokemus perinteiseen eurooppalaiseen toriin verrattuna. Urheilun ystäville ja erityisesti afrikkalaisesta jalkapallosta kiinnostuneille hauska kohde on Juban jalkapallostadion, jossa esimerkiksi Etelä-Sudanin maajoukkue pelaa kotiottelunsa.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Juba on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Juba.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Juba ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Juba. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Juba on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.