0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Juba

Etsi halvat lennot Juba

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Juba lentotiedot ja trendit

Tutustu Juba lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Juba?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Juba on sunnuntai hintojen ollessa 1315 €. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Juba tiistai aikana on 1662 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Juba?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Juba on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 1339 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Juba, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1661 € lippua kohden.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Juba

Miten kauan kestää lentää Jubaan?

Juba on Afrikassa sijaitsevan Etelä-Sudanin pääkaupunki. Lennot Etelä-Sudanin Jubaan vaativat Suomesta lähdettäessä lähes poikkeuksetta vähintään kaksi välilaskua ja kestävät 15 tunnista eteenpäin, josta lentokoneessa vietettäisiin yleisesti hieman yli kahdeksan tuntia. Lentoreittejä on monia ja ensimmäisen välilaskun kohteeksi voi ottaa omista matkustusmieltymyksistä ja aikatauluista riippuen esimerkiksi Frankfurtin, Istanbulin, Tukholman tai Dohan. Toiseksi välilaskun paikaksi päätyy yleensä Kairo, Nairobi tai Addis Abeba. Kahdella välilaskulla matkan pystyy taittamaan, jos matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Jos matkaan lähtee lentämällä muualta Suomesta, tulee matkaan yksi välilasku lisää, sillä ensimmäiseksi kohteeksi tulee Helsinki-Vantaa, josta matka jatkuisi kohti seuraavia välilaskuja. Monesta Suomen kaupungista matka kannattaa aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaisi noin tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Mistä voi lentää suoraan Jubaan?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja suorimmatkin lennot Jubaan vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään kaksi välilaskua. Kahdella välilaskulla selviää, mikäli matkan aloittaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Reittivaihtoehtoja on monia. Yksi kokonaismatka-ajan suhteen nopeimmista vaihtoehdoista on lentää Helsinki-Vantaalta ensimmäiselle välilaskulle Istanbuliin, Turkkiin, ja jatkaa sieltä Egyptin pääkaupunkiin, Kairoon. Kairon välilaskun jälkeen lento veisikin perille Jubaan. Toinen varteenotettava vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaalta lyhyt lento Tukholmaan ja jatkaa sieltä yölennolla Addis Abebaan, Etiopiaan. Näin pisimmän lentomatkan saisi mahdollisesti nukuttua. Addis Abeban lentoasemalta olisi jäljellä vain lyhyt lento Etelä-Sudanin Jubaan. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulisi yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Oulusta matka alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaalle ja vasta sieltä kohti seuraavaa välilaskua. Tutustu lentoreitteihin ja aikatauluihin kätevästi momondon verkkosivustolla ja valitse itsellesi parhaat vaihtoehdot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Juba lentokenttä hinnat?

lentoa Juba lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Juba lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 1 toimija on valittavissa lentoa Juba lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Juba lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Juba lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Juba lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Juba lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Juba lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Juba lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Juba lennollasi

Kohteen Juba viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Jubaan?

Juba on Etelä-Sudanin pääkaupunki. Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Etelä-Sudaniin. Viisumi Etelä-Sudanin matkalle kannattaa anoa hyvissä ajoin ennen matkaa ja sen saa haettua esimerkiksi joltain viisumihakemuksia käsittelevältä palveluntarjoajalta internetistä tai lähimmästä Etelä-Sudanin edustustosta, joka sijaitsee Oslossa, Norjassa. Myös matkatoimistot auttavat tarvittaessa viisumiasioissa. Matkalla tulee olla mukana passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen ja siinä ei saa olla mitään Israeliin liittyviä merkintöjä. Passissa tulee olla neljä tyhjää sivua viisumia ja leimoja varten.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Juba

Mitä voi nähdä ja tehdä Jubassa?

Juba on maailman uusimpia pääkaupunkeja ja Jubaan lennetään, ainakin toistaiseksi, pääosin seikkailumielellä. Yksi ehdottomia vetonauloja Jubassa on se, että Afrikan luontoon pääsee sieltä tutustumaan erittäin hienosti. Kaupungista järjestetäänkin paljon useiden päivien mittaisia safareja ja kierroksia lähialueille villieläimiä bongailemaan ja luontoa ihastelemaan. Esimerkiksi matka Bandingilon kansallispuistoon on varmasti luonnonystäville mieluisa kokemus. Myös läheiseen Nimulen kansallispuistoon järjestetään useita safareita Jubasta. Nopeasti kehittyvästä kaupungista löytyy myös museoita ja taidegallerioita paikallisesta kulttuurista kiinnostuneille. Kirkkorakennuksia matkoillaan ihasteleville kaupungista löytyy All Saints -katedraali, Pyhän Teresan katedraali ja Pyhän Joosefin katolinen kirkko. Myös paikallinen kuhiseva tori on kokemisen arvoinen ja varsin erilainen kokemus perinteiseen eurooppalaiseen toriin verrattuna. Urheilun ystäville ja erityisesti afrikkalaisesta jalkapallosta kiinnostuneille hauska kohde on Juban jalkapallostadion, jossa esimerkiksi Etelä-Sudanin maajoukkue pelaa kotiottelunsa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Juba?

Lentojen löytäminen kohteeseen Juba on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Juba.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Juba joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Juba ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Juba?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Juba. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Juba juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Juba on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Juba

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Juba
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.