Etsi halvat lennot Nanaimo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Nanaimo lentotiedot ja trendit

Tutustu Nanaimo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Nanaimo?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Nanaimo on 60 € per henkilö kaupungista Calgary, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Nanaimo. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Nanaimo omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Nanaimo?

Keskimääräinen Suomi–Nanaimo lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Vancouver Intl kestää keskimäärin 19t 30m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Vancouver Intl kestää keskimäärin . Vancouver Intl on alueen Nanaimo suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Nanaimo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nanaimo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vancouver Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Nanaimo

Helsinki (HEL) - Vancouver Intl lentokenttä (YVR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nanaimo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Vancouver Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 920 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nanaimo

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Nanaimo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Nanaimo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nanaimo Arpt lentokenttä (14 km Nanaimo keskustasta), Maple Bay lentokenttä (47 km Nanaimo keskustasta), Ganges SPB lentokenttä (48 km Nanaimo keskustasta), Galiano Island Montagne Harbor lentokenttä (48 km Nanaimo keskustasta) tai Vancouver Intl lentokenttä (55 km Nanaimo keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Nanaimo Arpt lentokenttä ovat keskimäärin 1047 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Nanaimo. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Nanaimo lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nanaimo lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nanaimo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nanaimo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nanaimo?

Lentäessäsi kohteeseen Nanaimo kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Lufthansa, KLM, Air Canada tai American Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Aloita matkan suunnittelu - Nanaimo


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Nanaimo on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Nanaimo nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Nanaimo tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Nanaimo.

Kyllä. momondo voi seurata Nanaimo lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.