Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja Qantas Airways lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Wed 29/5
Wed 5/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta Qantas Airways

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Qantas Airways suosituista reiteistä

Halvin reitti

91 €

Suosituin reitti

OOL - SYD

Lyhin lento

0t 40m

Pisin lento

3t 50m
Halvin Qantas Airways lentämä reitti on Coolangatta Gold Coastin lentoasema - Sydney Kingsford Smith hintaan 91 €
Lento kohteesta Coolangatta Gold Coastin lentoasema kohteeseen Sydney Kingsford Smith on tällä hetkellä suosituin Qantas Airways reitti
Nopein Qantas Airways lentoreitti on Kingscote (KGC) - Adelaide (ADL) ja sen kesto on 0t 40m
Pisin Qantas Airways lentämä reitti on Christchurch (CHC) - Melbourne (MEL) ja sen kesto on 3t 50m

Tietoja lentoyhtiöllä Qantas Airways lentämisestä

Mikä on Qantas Airwaysin kanta-asiakasohjelma?

Qantas Airwaysin kanta-asiakasohjelma kulkee perinteisellä Frequent Flyer Program -nimellä. Jäsenyyden hinta vaihtelee hakijan kansalaisuudesta riippuen, mutta esimerkiksi Suomen kansalaiselle jäsenyys on ilmainen. Kanta-asiakaskerhossa on viisi eri asiakastasoa, joista jokaisella tulee tarjolle lisää etuja. Tasot ovat pronssi, hopea, kulta, platina ja ykkösplatina. Qantas Airways -lennot ja lentoyhtiön yhteistyökumppanien palvelujen käyttäminen kerryttävät sekä kanta-asiakastason ylläpitäviä tai korottavia Status credits -pisteitä että kanta-asiakaspisteitä. Näillä voi puolestaan maksaa lentoja ja yhteistyökumppanien palveluita sekä korottaa lentojen matkustusluokkaa. Kanta-asiakastasoilla korkeammalle noustessa lisääntyvät myös saatavilla olevat edut ja pisteet. Pronssitasolla edut ovat lähinnä kerättyjen pisteiden käyttämismahdollisuuksia, kun taas hopeatasosta eteenpäin lisäetuina tulee muun muassa suurempi sallittujen matkatavaroiden määrä. Kultatasolla etulistaan lisätään korkealaatuiset lounge-oleskelutilat erilaisine ruoka- ja virvoketarjoiluineen, ja kaikista korkeimmalla tasolla etulistalta löytyy lukemattomien muiden hyötyjen lisäksi enemmän jalkatilaa lennoilla tarjoavat istumapaikat sekä ylimääräinen platinajäsenyys, jonka voi lahjoittaa vaikka perheenjäsenelle tai ystävälle. Koska kanta-asiakasohjelman on ilmainen, kannattaa siihen liittyä silloin, kun jo varaat Qantas Airways -lentoja ensimmäisen kerran.

Kuinka paljon matkatavaraa Qantas Airwaysin lennoille saa ottaa?

Kun varaat Qantas Airways -lennot, saat suoraan verkossa näkyviin kuinka paljon kantamuksia voit ottaa mukaasi. Sallitut matkatavaramäärät vaihtelevat matkustusluokan ja kanta-asiakasohjelman tason mukaan. Economy-tasolla ja ilman kanta-asiakasetuja matkaan voi suurimmalle osalle lennoista ottaa käsimatkatavaraksi käsimatkatavarahyllylle mahtuvan repun tai laukun, sekä lisäksi pienemmän tavaran, kuten käsilaukun tai kannettavan tietokoneen. Näiden tulee mahtua edessä olevan istuimen alle. Ruumaan menevien laukkujen paino- ja kokorajat vaihtelevat myös määränpäästä, matkustusluokasta ja kanta-asiakkuustasosta riippuen. Lähtökohtaisesti ilman lisäkuluja ruumaan saa kuitenkin yhden enintään 30 kiloa painavan matkalaukun. Esimerkiksi kultatason kanta-asiakkaat voivat Qantas Airways -lennoille ottaa 46 kiloa painavan matkalaukun.

Voinko lentää lemmikin kanssa Qantas Airwaysilla?

Qantas Airways -varauksia tehdessä on hyvä varmistaa asia vielä varauksen jälkeen lentoyhtiön asiakaspalvelusta. Lemmikkieläimiä saa kuitenkin yleisesti kuljettaa Qantas Airwaysin lennoilla, joskin ne sijoitetaan erilliselle alueelle lentokoneen ruumaan, jossa lämpötila ja melutaso ovat kutakuinkin samalla tasolla kuin matkustamon puolella. Kaikilla matkustavilla eläimillä tulee olla riittävän iso ja mukava matkustamiseen tarkoitettu laukku tai häkki. Esimerkiksi koiran tulee pystyä seisomaan, kääntymään ja makaamaan kuljetushäkissä hyvin. Matkustamoon ei saa tuoda muita eläimiä paitsi opaskoiria. Opaskoirasta tulee olla asianmukaiset dokumentaatiot mukana, sen tulee olla koulutettu ja virallinen opaskoira, eikä koira saa painaa yli 45 kiloa. Opaskoira matkustaa omistajansa jaloissa.

Onko lentoyhtiöllä Qantas Airways lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Qantas Airways lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 47 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Qantas Airways operoi?

Sydney Kingsford Smith, Melbourne Tullamarine ja Brisbanen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Qantas Airways operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Qantas Airways strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Qantas Airways lennon tilan?

Tarkista Qantas Airways lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Qantas Airways lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Qantas Airways lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Qantas Airways lentoyhtiölle numeroon +358 9 72 519 763 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa qantas.com.

Mikä on halvin kotimainen Qantas Airways lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Melbourne Tullamarine kentälle Adelaide 0 välilaskulla hintaan 183 € on halvin Qantas Airways kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Qantas Airways lennon, niin kentältä kentältä Coolangatta Gold Coastin lentoasema kentälle Sydney Kingsford Smith lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 91 € on halvin vaihtoehto.


Qantas Airways arvostelut

7,6
HyväPerustuu 954 vahvistettuun arvosteluihin
7,8Koneeseennousu
7,4Viihde
8,3Henkilökunta
7,5Mukavuus
7,1Ateriat

Järjestä:
2,0 Heikko
KAYAK
Lento oli 2 h myöhässä.

Qantas Airways lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Qantas Airways lennon tila
Fri 5/24

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Wed 29/5
Wed 5/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi