Varaa lentoja Qantas Airways lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 27/3
ma 3/4

Tietoa kohteesta Qantas Airways

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Qantas Airways suosituista reiteistä

Halvin reitti

81 €

Suosituin reitti

YYZ - JFK

Lyhin lento

0t 55m

Pisin lento

13t 55m
Halvin Qantas Airways lentämä reitti on Coolangatta Gold Coastin lentoasema - Sydney Kingsford Smith hintaan 81 €
Lento kohteesta Toronto Pearson Intl kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin Qantas Airways reitti
Nopein Qantas Airways lentoreitti on Townsville (TSV) - Cairns (CNS) ja sen kesto on 0t 55m
Pisin Qantas Airways lentämä reitti on Chicago (ORD) - Mexico (MEX) ja sen kesto on 13t 55m

Qantas Airways arvostelut

7,8
HyväPerustuu 1773 vahvistettuun arvosteluihin
8,0Koneeseennousu
7,7Viihde
7,7Mukavuus
7,5Ateriat
7,9Kokonaisarvosana
8,4Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Qantas Airways lentämisestä

Qantas Airwaysin kanta-asiakasohjelma kulkee perinteisellä Frequent Flyer Program -nimellä. Jäsenyyden hinta vaihtelee hakijan kansalaisuudesta riippuen, mutta esimerkiksi Suomen kansalaiselle jäsenyys on ilmainen. Kanta-asiakaskerhossa on viisi eri asiakastasoa, joista jokaisella tulee tarjolle lisää etuja. Tasot ovat pronssi, hopea, kulta, platina ja ykkösplatina. Qantas Airways -lennot ja lentoyhtiön yhteistyökumppanien palvelujen käyttäminen kerryttävät sekä kanta-asiakastason ylläpitäviä tai korottavia Status credits -pisteitä että kanta-asiakaspisteitä. Näillä voi puolestaan maksaa lentoja ja yhteistyökumppanien palveluita sekä korottaa lentojen matkustusluokkaa. Kanta-asiakastasoilla korkeammalle noustessa lisääntyvät myös saatavilla olevat edut ja pisteet. Pronssitasolla edut ovat lähinnä kerättyjen pisteiden käyttämismahdollisuuksia, kun taas hopeatasosta eteenpäin lisäetuina tulee muun muassa suurempi sallittujen matkatavaroiden määrä. Kultatasolla etulistaan lisätään korkealaatuiset lounge-oleskelutilat erilaisine ruoka- ja virvoketarjoiluineen, ja kaikista korkeimmalla tasolla etulistalta löytyy lukemattomien muiden hyötyjen lisäksi enemmän jalkatilaa lennoilla tarjoavat istumapaikat sekä ylimääräinen platinajäsenyys, jonka voi lahjoittaa vaikka perheenjäsenelle tai ystävälle. Koska kanta-asiakasohjelman on ilmainen, kannattaa siihen liittyä silloin, kun jo varaat Qantas Airways -lentoja ensimmäisen kerran.

Kun varaat Qantas Airways -lennot, saat suoraan verkossa näkyviin kuinka paljon kantamuksia voit ottaa mukaasi. Sallitut matkatavaramäärät vaihtelevat matkustusluokan ja kanta-asiakasohjelman tason mukaan. Economy-tasolla ja ilman kanta-asiakasetuja matkaan voi suurimmalle osalle lennoista ottaa käsimatkatavaraksi käsimatkatavarahyllylle mahtuvan repun tai laukun, sekä lisäksi pienemmän tavaran, kuten käsilaukun tai kannettavan tietokoneen. Näiden tulee mahtua edessä olevan istuimen alle. Ruumaan menevien laukkujen paino- ja kokorajat vaihtelevat myös määränpäästä, matkustusluokasta ja kanta-asiakkuustasosta riippuen. Lähtökohtaisesti ilman lisäkuluja ruumaan saa kuitenkin yhden enintään 30 kiloa painavan matkalaukun. Esimerkiksi kultatason kanta-asiakkaat voivat Qantas Airways -lennoille ottaa 46 kiloa painavan matkalaukun.


Qantas Airways lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Qantas Airways lennon tila
to 3/23

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.