Halvat lennot Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä Bologna

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä-Bologna lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä-Bologna

Lyhyin lentoaika

0t 55m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Bologna on 0t 55m.
Suoria lentoja Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Bologna lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Bologna

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bologna?

Maaliskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Bologna on maaliskuu ja kallein tammikuu

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Bologna?

11 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Bologna syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 20:00, ja 47 % lennoista lähtee illalla joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Bologna?

79 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Bologna syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöpäivä on maanantai, ja 22 % viikottaisista lennoista lähtee kyseisenä päivänä.

 • Reitin Rooma Leonardo da Vinci-Bologna Guglielmo Marconi etäisyys lentäen?

  Rooma Leonardo da Vinci ja Bologna Guglielmo Marconi etäisyys toisistaan on 309,1 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä hinnat?

  lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Rooma - Bologna lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Rooma - Bologna lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Rooma - Bologna joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Rooma - Bologna voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Rooma - Bologna?

Kun olet hakenut lentoja reitille Rooma - Bologna, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Rooma - Bologna lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Rooma - Bologna niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Bologna lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bologna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.