Etsi halvat lennot Chumphon

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
lör 2/12
lör 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Chumphon lentotiedot ja trendit

Tutustu Chumphon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Chumphon?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Chumphon (Ko Samui), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 22t 25m ja .

Halvimmat lennot kaupungin Chumphon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Chumphon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Koh Samui

HALVIN REITTI Helsinki - Chumphon

Helsinki (HEL) - Koh Samui (USM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Chumphon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ko Samui, jolloin hinta on keskimääräinen 1314 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Chumphon

Miten kauan kestää lentää kohteeseen Chumphon?

Suomesta lennot kohteeseen Chumphon, Thaimaa, kestävät keskimäärin 17–,25 tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti siitä mihin aikaan vuodesta matkustat, kuinka monta välilaskua reitillä on ja kuinka pitkiä ne ovat. Helsinki-Vantaalta lennettäessä sisältyy lentoon aina vähintään yksi välilasku, mutta usein välilaskuja on enemmän. Helsinki-Vantaalta voi lentää kohteeseen Chumphon yhden välilaskun kautta, joka on Bangkokissa. Bangkokista on suora lento Chumphoniin. Lentoaika on tällöin noin 20 tuntia, mutta mikäli välilasku Bangkokissa ei ole pitkä, voi matka-aika olla lyhyempikin. Lento Helsingistä Bangokiin kestää alle 10 tuntia ja Bangkokista Chumphoniin lentoaika on noin tunti. Helsingistä on tarjolla monia reittejä Chumphoniin myös kahden välilaskun kautta. Ensimmäinen välilasku on tällöin usein Amsterdamissa tai Istanbulissa ja toinen Bangkokissa, josta on suora jatkolento kohteeseen Chumphon. Matka-aika on tällöin muutaman tunnin pidempi, noin 23 tuntia. Muilta Suomen lentokentiltä ei ole valitettavasti tarjolla kovinkaan käteviä reittejä Chumphoniin. Parasta on suunnitella matka siten, että lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä välilaskujen kautta kohteeseen Chumphon. Katso momondosta lennot kohteeseen Chumphon, Chumphon Airport. momodossa voit vertailla eri lentoreittejä ja hintoja kätevästi. Löydät momondosta itsellesi Chumphonin lentotarjoukset helposti ja voit samalla tehdä varaukset.

Mistä voit lentää suoraan kohteeseen Chumphon?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja kohteeseen Chumphon. Lentoon sisältyy aina vähintään yksi välilasku, mutta monilla reiteillä välilaskuja on enemmän. Mikäli haluat suorimman lennon Chumphoniin, on matka parasta suunnitella siten, että lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Bangkokiin, josta on suora paikallinen jatkolento Chumphoniin. Muualta Suomesta matkustettaessa on alkumatka Helsinkiin kätevä taittaa esimerkiksi junalla tai bussilla. momondosta löydät kätevästi lennot kohteeseen Chumphon. Vertaile lentoreittejä lentoaikoineen ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto.

Löytyykö kaupungin Chumphon lähettyviltä muita lentokenttiä?

Mueang Ranong lentokenttä, Ko Samui lentokenttä tai Surat Thani lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Chumphon.

Voiko kaupunkiin Chumphon lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Chumphon keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Mueang Ranong lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 29 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Chumphon lentokenttä hinnat?

lentoa Chumphon lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Chumphon lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Chumphon lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Chumphon lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Chumphon lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Chumphon lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Chumphon viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Chumphonissa on?

Suomen kansalaisen ei tarvitse hakea viisumia erikseen matkustaessaan Thaimaahan, mikäli matka ei kestä yli 30 päivää. Sinulle myönnetään 30 päivän viisumi lentokentällä saapuessasi maahan. Matkallesi tarvitset voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Lisäksi sinun on näytettävä maahan saapuessasi todistus jatko-tai paluulennosta tai muu todistus siitä, että et viivy maassa 30 päivää pidempään. On myös hyvä varmistaa lentoyhtiöltä, että saat nousta koneeseen ilman viisumia, koska käytännöt saattavat vaihdella yhtiöittäin.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Chumphon

Mitä voit tehdä ja nähdä Chumphonissa?

Etelä-Thaimaassa sijaitseva Chumphon on kaunis saari, joka tarjoaa upeita maisemia, ulkoilumahdollisuuksia ja rauhaa. Chumphon ei ole Thaimaan suosituin matkailukohde, joten saari on siinä mielessä paljon rauhallisempi kuin läheiset naapurisaaret. Saari tarjoaa matkailijoille tyhjiä pitkiä rantaviivoja, vuoristomaisemia ja hiljaisuutta. Chumphon on ihanteellinen kohde erityisesti luontonsa puolesta. Yksi vierailemisen arvoinen paikka on ehdottomasti Mu Koh Chumphonin kansallispuisto. Tämä suuri kansallispuisto kattaa ainakin 40 saarta. Hieman kauempana sijaitsevat Koh Ngam Yai- ja Koh Ngam Noi -saaret. Nämä kaksi sisarsaarta ovat täysin kallioisia, ja niiden riutat ovat upea nähtävyys. Chumphon on myös sukeltajien paratiisi. Koh Ran Gai ja Koh Ran Ped tarjoavat sukeltajille paljon kiinnostavaa. Saarten merielämä on monipuolista ja lisäksi saarilla on muutamia luolia, joihin myös auringonsäteet ulottuvat päiväsaikaan. Ran Gain rannikolla voi myös uida. Chumphonin korkein kohta Khao Dinsor on myös ehdottomasti näkemisen arvoinen. Näköalapaikalta on upeat maisemat, erityisesti auringonnousun aikaan. Näkymä Thaimaanlahden ylle ihastuttaa ja on ehdottomasti matkan arvoinen. Upeiden maisemien lisäksi siellä on myös erinomaiset mahdollisuudet tarkkailla lintuja. Paikka onkin suosittu monien lintuharrastajien parissa. Upeiden maisemien ja rantojen lisäksi Chumphon tarjoaa myös herkullista thaimaalaista ruokaa. Chumphonin ravintolat tarjoavat erilaisia thaimaalaisia ruokia, äyriäisiä ja thaimaalaisia välipaloja. Paras paikka tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin on vierailla rautatieaseman lähettyvillä sijaitsevilla ravintolakaduilla.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Chumphon?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Chumphon. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Chumphon joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Chumphon tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Chumphon?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Chumphon, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Chumphon juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Chumphon on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chumphon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.