Hotellit Kapkaupunki

Löydä osuvimmat tarjoukset 5 888 hotellille kohteessa Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Kapkaupunki

Löydä sinulle sopivin hotelli Kapkaupunki työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Kapkaupunki

Greenmarket Square
Castle of Good Hope
Newlands Stadium

Onko nähtävyyden Greenmarket Square lähellä hotelleja?

Hotellit lähellä Greenmarket Square ovat tyypillisesti 5 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kapkaupunki, missä keskihinta on 70 €.

Hotellit lähellä Greenmarket Square

Onko nähtävyyden Castle of Good Hope lähellä hotelleja?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Castle of Good Hope on 79 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Castle of Good Hope on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Castle of Good Hope ovat tyypillisesti 12 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kapkaupunki, missä keskihinta on 70 €.

Hotellit lähellä Castle of Good Hope

Onko nähtävyyden Newlands Stadium lähellä hotelleja?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Newlands Stadium on 57 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Newlands Stadium on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Newlands Stadium ovat tyypillisesti 18 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Kapkaupunki, missä keskihinta on 70 €.

Hotellit lähellä Newlands Stadium

Miltä alueelta varata hotelli Kapkaupunki

Etsi hotelleja suosituimmilta alueilta Kapkaupunki

Hotellit alueella Salt River
Etsi hotelleja Salt River
Hotellit alueella De Waterkant
Etsi hotelleja De Waterkant

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Kapkaupunki?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Kapkaupunki
Matalasesonki
elokuu
Huippusesonki
maaliskuu

edullisin kuukausi yöpyä

22 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

21 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
129 € - 206 €
Kallein viikonpäivä
tiistai
Halvin viikonpäivä
perjantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

140 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

149 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Kapkaupunki on: 1-2 tähteä, 13 päivää ennen.
1-2 tähteä
33 € - 48 €
3 tähteä
64 € - 88 €
4-5 tähteä
111 € - 135 €

Hyvä tietää – parhaat vinkit kohteeseen Kapkaupunki

Parhaat vinkit kohteeseen Kapkaupunki

Miten löytää hyvä hotelli Kapkaupungissa?

Hintataso Kapkaupungissa on matala. Edullinen hotelli löytyy parhaiten sesonkiaikojen ulkopuolella ja hotellin laatutaso vaikuttaa toki hintaan. Kaupungissa pääsee halutessaan yöpymään luksushotelleissa, mutta myös vaatimattomammassa majoituksessa. Vilkkaimmat matkailukaudet ajoittuvat joulu-maaliskuulle. Halvat hotellit Kapkaupungissa löytyvät kätevimmin momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kapkaupungissa

Etelä-Afrikkalaiseen kulttuuriin kuuluu juomarahan antaminen. Yleinen käytäntö on antaa tarjoilijalle tippiä noin 10 % laskun kokonaissummasta.

Miten viettää edullinen loma Kapkaupungissa?

Kapkaupunki on varsin halpa kaupunki, joten siellä on helppo viettää hieno loma myös edullisesti. Liikkuminen on halpaa ja ruuista ja juomista pääsee nauttimaan edullisesti. Halvat hotellit Kapkaupungissa löydät momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Liikkuminen Kapkaupungissa

Monet hotellit Kapkaupungissa sijaitsevat keskustassa, jossa liikkuminen onnistuu varsin näppärästi. Kapkaupungissa on julkinen liikenne, MyCitin ylläpitämä bussiverkosto. Linja-autoilla matkustaminen on sekä turvallista että halpaa. Tietoa reiteistä, maksuista ja muista yksityiskohdista löytyy MyCitin kotisivuilta. Takseja ei tavallisesti saa suoraan kadulta vaan ne on tilattava taksiyrityksiltä puhelimitse. Auton vuokraaminen on kätevä ja suosittu tapa kaupungissa ja sen ulkopuolisissa kohteissa liikkumiseen.

Onko Kapkaupungissa turvallista?

Kapkaupunki – ja Etelä-Afrikka ylipäätään – ovat huomattavasti mainettaan turvallisempia kaupunkeja. Kapkaupungin hotellit sijaitsevat pääsääntöisesti varsin turvallisilla alueilla. Kävellen liikkumista yöaikaan yksin ja/tai humalassa ei turvallisuussyistä kannata kokeilla. Turistien kannattaa myös välttää köyhiä asuinalueita ja pysytellä matkailijoiden suosimissa kohteissa. Taskuvarkaan kohteeksi joutumista kannattaa välttää pitämällä hyvää huolta lompakosta, käsilaukusta ja muista arvoesineistä. Suuria määriä käteistä ei kannata kuljettaa mukana. Safarikohteissa tulee pysytellä ajoneuvon suojassa ja noudattaa kaikkia annettuja turvallisuusohjeita. Huomioi myös, että Kapkaupungissa on vasemmanpuoleinen liikenne ja auto-onnettomuudet ovat valitettavan yleisiä. Auton ovet tulee pitää aina lukittuina ja turhia pysähtymisiä kannattaa välttää.

Tarvitaanko Etelä-Afrikassa adapteria?

Kapkaupungin lomalle kannattaa varautua ottamalla adapteri mukaan. Sähköpistokkeita löytyy kaupungista nimittäin kahdenlaisia: toisiin käyvät suomalaisten käyttämät laitteet, mutta toiset pistokkeet vaativat adapterin.

Mitä tehdä Kapkaupungissa lasten kanssa?

Lapsiperheelle sopivia nähtävyyksiä ovat ehdottomasti Kapkaupungin upeat luontokohteet sekä kaupungin rannat. Monet hotellit Kapkaupungissa huomioivat myös perheen pienimmät ja kaupungista löytyy myös lasten suuhun sopivia makunautintoja.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Kapkaupunki per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Kapkaupunki hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 4 tähteä
Radisson Blu Le Vendome Hotel
Nro 1 suosio

Radisson Blu Le Vendome Hotel

7,5

57 €

Katso hotellitarjouksia
Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town
Osuvin

Radisson Blu Hotel Waterfront, Cape Town

8,7

86 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Kapkaupunki

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Kapkaupunki
Long Street Backpackers

Long Street Backpackers

8,1

9 €

Katso hotellitarjouksia
91 Loop

91 Loop

8,9

11 €

Katso hotellitarjouksia
Urban Hive Backpackers

Urban Hive Backpackers

8,0

10 €

Katso hotellitarjouksia
A Sunflower Stop Backpackers

A Sunflower Stop Backpackers

8,6

11 €

Katso hotellitarjouksia
Mojo Hotel

Mojo Hotel

7,8

11 €

Katso hotellitarjouksia
The court yard

The court yard

11 €

Katso hotellitarjouksia
Etsi suosittuja hostelleja kaupungissa Kapkaupunki

Hotellit kaupungissa Kapkaupunki, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Dysart Boutique Hotel

Dysart Boutique Hotel

9,3

69 €

Katso hotellitarjouksia
Long Street Backpackers

Long Street Backpackers

8,1

9 €

Katso hotellitarjouksia
Never At Home Cape Town

Never At Home Cape Town

9,0

12 €

Katso hotellitarjouksia
Urban Hive Backpackers

Urban Hive Backpackers

8,0

10 €

Katso hotellitarjouksia
91 Loop

91 Loop

8,9

11 €

Katso hotellitarjouksia
A Sunflower Stop Backpackers

A Sunflower Stop Backpackers

8,6

11 €

Katso hotellitarjouksia

Kapkaupungin kaupunginosat, missä majoittua?

Noin 3,5 miljoonan asukkaan Kapkaupunki on yksi Etelä-Afrikan kolmesta pääkaupungista ja sen maamerkkinä toimii upea laakeahuippuinen Pöytävuori. Kapkaupunki on monipuolinen matkakohde, joka sopii monenlaisille matkailijoille. Kaupungissa pääsee nauttimaan rantaelämästä erilaisine aktiviteetteineen, iloisesta suurkaupunkitunnelmasta ja lumoavan kauniista luonnonpuistoista. Miettiessäsi miltä alueelta hotellivaraus kannattaa tehdä, ota huomioon, mitä haluat matkallasi tehdä ja mikä on oman lomasi kannalta olennaisinta. Erilaisia ja eritasoisia majoituspaikkoja on tarjolla runsain mitoin. Majoitus Kapkaupungissa onnistuu niin viiden tähden luksushotelleissa kuin reppumatkailijoiden suosimissa hostelleissa. Jos hotellit Kapkaupungissa kuulostavat liian tavanomaiselta vaihtoehdolta, voit majoittua myös vaikka tiipiissä tai mudasta ja heinistä rakennetussa majatalossa. Suosituimmat hotellit Kapkaupungissa löytyvät keskustasta sekä sataman välittömästä läheisyydestä. Victoria & Alfred Waterfront on yksi turistien suosimista alueista, sillä sieltä löytyy runsas ravintolatarjonta, erilaisia tapahtumia sekä laajat ostosmahdollisuudet. Varakkaiden asuinalueita kaupungissa ovat Sea Point ja Camp’s Bay. Pöytävuori ja sen kansallispuisto tarjoavat unohtumattomia luontomaisemia, ja yksi kaupungin ykkösnähtävyyksistä on Hyväntoivonniemen kärki: Capepoint sekä Boulder’s Beach, jossa pääsee näkemään afrikanpingviinejä. Luonnonystävien kannattaakin tsekata hotellit Kapkaupungissa, jotka sijaitsevat näiden maisemien läheisyydestä.


Kapkaupungista pähkinänkuoressa

Kapkaupungissa on runsaasti hyviä rantoja, joissa voi harrastaa myös erilaisia vesiurheilulajeja. Suosituimpia rantoja ovat Clifton Beach ja Camps Bay. Kapkaupunki on myös todellinen golfaajien paratiisi ja siellä on runsaasti suosittuja golfkenttiä, kuten jo vuonna 1885 perustettu Royal Cape Golf Club. Pöytävuoren kansallispuistossa on mahdollista niin patikoida tai maastopyöräillä kuin nauttia piknikistä upeissa maisemissa. Kävelyreittien varsilta löytyy haaksirikkoutuneita laivoja, erilaisia lintulajeja, matelijoita ja paviaaneja. Historiasta kiinnostuneiden ykköskohde on Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva Robbeb Island. Vankilasaarella, jonka tunnetuin vanki oli Nelson Mandela, on nykyisin museo. Museokierrosten vetäjiin kuuluu myös entisiä poliittisia vankeja. Parhaat ostosmahdollisuudet löytyvät Waterfrontista, josta löytyy lähes 500 erilaista kauppaa, joista voi ostaa muotia, koruja ja huonekaluja. Waterfront on myös kaupungin ravintolakeskittymä, josta löytyy ruokatarjontaa eri puolilta maailmaa. Iltaelämä on vilkasta. Hyvän ruoan ystävien kannattaa suunnata myös Old Biscuit Milliin, josta saa rentoa ja trendikästä katuruokaa. Paikallisia herkkuja kuten antiloopin tai gasellin lihaa voi ostaa Watershedin kauppahallista. Hyviä baareja ja yökerhoja löytyy myös muun muassa Long Streetiltä.


Kapkaupunki matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Kapkaupunki?

7 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Kapkaupunki.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Kapkaupunki?

91 € yöltä on huoneen keskimääräinen hinta varattaessa huonetta kohteesta Kapkaupunki. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Kapkaupunki?

elokuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Kapkaupunki, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 22 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Kapkaupunki?

torstai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Kapkaupunki. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä maanantai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Kapkaupunki?

Hostelli kohteessa Kapkaupunki (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 24 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 66 € edullisempia kuin hotellit yleensä kohteessa Kapkaupunki.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden huhtikuu aikana kohteen Kapkaupunki sään perusteella?

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (50 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 17 °C, kaupungin Kapkaupunki hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.


Kapkaupunki kiinnostuneet etsivät myös seuraavia kohteita

Kiehtooko jokin muu kohde kuin Kapkaupunki? Löydä parhaat ja edullisimmat hotellit näissä kohteissa