Halvat lennot Tampere Kroatiaan alk. 419 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Tampere-Kroatia lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Kroatia

Lyhyin lentoaika

16t 35m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen Kroatia on 16t 35m.
Tampere - Kroatia ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Tampere-Pirkkala lentokenttä - Split lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Kroatia

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Tampere - Kroatia reitti?

Tampere-Pirkkala - Split

Lennä Tampere-Pirkkala - Split ja saat parhaat Tampere - Kroatia lentohinnat


  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Tampere-Pirkkala - Kroatia reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Tampere-Pirkkala - Kroatia reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Yksi lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet muutos- jamaksuistaan on airBaltic. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten airBaltic, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.Tampereen lentokenttä (TMP) sijaitsee Tampereen ulkopuolella Pirkkalassa. Kaupungin ja lentokentän välinen matka on kuitenkin kuljettavissa julkisilla liikennevälineillä ja esimerkiksi taksilla. Vaihtoehtoisille lentokentille on melko runsaasti matkaa. Seuraavaksi lähimmät lentokentät ovat Helsinki-Vantaan lentokenttä ja Turun lentokenttä, jotka sijaitsevat eri maakunnissa. Koska tarjolla on lentoja Tampereelta eri puolille Kroatiaa, ei vaihtoehtoisten kenttien käyttäminen välttämättä ole tarpeen. Kroatiassa on useita lentokenttiä. Näistä suurimmat ovat Zagrebin eli Franjo Tuđmanin lentokenttä (ZAG) maan pääkaupunki Zagrebissa sekä Adrianmeren rannalla sijaitsevat Splitin lentokenttä (SPU) ja Dubrovnikin lentokenttä (DBV). Kaikki lentokentistä sijaitsevat niille nimensä antaneiden kaupunkien läheisyydessä ja matkan keskustaan voi hyvin taittaa julkisten liikennevälineiden avulla. Siinä, missä Zagrebin lentokentältä pääsee tutustumaan maan pääkaupunkiin, Splitin ja Dubrovnikin lentokentät toimivat suorempana väylänä jo suosittuihin lomakohteisiin maan rannikolla. Kohdelentokenttä kannattaa usein valita omien lomasuunnitelmiensa mukaan. Jokaiseen kohteeseen on tarjolla varteenotettavia vaihtoehtoja.


Tampereen keskustasta pääsee Pirkkalan puolella sijaitsevalle Tampereen lentokentälle paikallisliikenteen busseilla 39A ja 103. Lennot Tampereelta Kroatiaan alkavat siis kätevästi julkisten liikennevälineiden avulla. Vaihtoehtoisesti voit aina ottaa taksin, jonka löydät taksitolpalta, soittamalla tai vaikka puhelimen sovelluksen avulla. Jotkut tilaavat taksin ennakkoon esimerkiksi paluumatkan helpottamiseksi. Tällöin taksi on odottamassa valmiiksi lentokentän edessä. Jos lentosi laskeutuu Zagrebin lentokentälle, pääset kaupungin keskustaa lentokenttäbussilla Pleso Prijevoz. Bussin lähtöajat noudattelevat lentokentän aikatauluja. Tarjolla on myös ZET-bussiyhteys kaupunkiin. Jos laskeuduit Splitin lentokentälle, voit siirtyä keskustaan niin ikään lentokenttäbussilla. Vaihtoehtoisesti voit valita julkisen liikenteen bussin 37 tai 38. Näiden linjojen pysäkit löytyvät lentokentän läheltä. Dubrovnikin lentokentän ja keskustan välisen matkan voi senkin taittaa lentokenttäbussilla. Dubrovnikiin suuntaavan linja ohella tarjolla on Korkkyra-lentokenttäbussi, joka vie sellaisiin paikkoihin, kuten Trapani ja Brno. Kroatiassa voi myös matkustaa taksilla suhteellisen huokeaan hintaan.

Kroatian lentokentiltä pääset helposti esimerkiksi pääkaupunki Zagrebiin ja Adrianmeren rantakohteisiin. Kroatian pohjoisosassa sijaitseva Zagreb tarjoaa matkailijalle muun muassa mahdollisuuden tutustua historian ja arkkitehtuuriin. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi kaupungin katedraali, yläkaupunki ja Mirogojn hautasmaa. Vaikuttavaa arkkitehtuuria edustaa esimerkiksi Kroatian kansallisteatteri. Splitissä sijaitsee niin ikään mielenkiintoinen vanhakaupungin alue, jonka vanhin osa on nimeltään Diocletianuksen palatsi. Alue on monien päiväretkeilijöiden kohde, ja historian lisäksi voi nauttia vaikkapa kaupungin ravintoloiden tarjonnasta. Splitistä pääsee kätevästi Makarskan Rivierana tunnetulle rannikolle. Rannikolla sijaitsee idyllisiä kyliä, kuten Igrane, Tucepi ja Podgora. Splitistä on lisäksi hyvät laivayhteydet sellaisille suosituille saarille, kuten Brac ja Hvar. Dubrovnikin lähettyviltä löytyy niin ikään kauniita rantakohteita, kuten Cavtat, Mlini, Orasac ja Slano. Dubrovnikin kaupunki historiallisine keskustoineen on myös itsessään näkemisen arvoinen kohde. Dubrovnikin vanhakaupungista löytyy paljon erilaista nähtävää, kuten palatseja, kirkkoja, kujia ja upeita maisemia.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Kroatia -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Split reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta145 €
Helsinki - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta184 €
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Nopein lentoaika5t 45m
Halvin hinta93 €
Helsinki - Zadar reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta80 €
Helsinki - Pula reitin lennot
Nopein lentoaika9t 10m
Halvin hinta107 €
Oulu - Split reitin lennot
Nopein lentoaika10t 40m
Halvin hinta309 €
Tampere - Split reitin lennot
Nopein lentoaika16t 35m
Halvin hinta419 €
Turku - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika7t 55m
Halvin hinta363 €
Turku - Split reitin lennot
Nopein lentoaika5t 25m
Halvin hinta182 €
Oulu - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika21t 55m
Halvin hinta363 €

Vastaavia ​​Tampere - Kroatia lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Kroatia vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Kroatia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Tampere - Kroatia lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Tampere - Kroatia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Tampere - Kroatia.

Kyllä. momondo voi seurata Tampere - Kroatia lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.