Halvat lennot Tampere Kroatiaan alk. 539 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tampere-Kroatia lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Kroatia

Lyhyin lentoaika

16t 50m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Tampere kohteeseen Kroatia on 16t 50m.
Tampere - Kroatia ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Tampere-Pirkkala lentokenttä - Split lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Kroatia

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Tampere - Kroatia reitti?

Tampere-Pirkkala - Split. Lennä Tampere-Pirkkala - Split ja saat parhaat Tampere - Kroatia lentohinnat

  • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kroatia hinnat?

    lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kroatia hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

  • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kroatia?

    Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Kroatia matkan.

  • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kroatia?

    Kroatia matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kroatia. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien hyvät puolet Tampereella ja Kroatiassa?

Tampereen lentokenttä (TMP) sijaitsee Tampereen ulkopuolella Pirkkalassa. Kaupungin ja lentokentän välinen matka on kuitenkin kuljettavissa julkisilla liikennevälineillä ja esimerkiksi taksilla. Vaihtoehtoisille lentokentille on melko runsaasti matkaa. Seuraavaksi lähimmät lentokentät ovat Helsinki-Vantaan lentokenttä ja Turun lentokenttä, jotka sijaitsevat eri maakunnissa. Koska tarjolla on lentoja Tampereelta eri puolille Kroatiaa, ei vaihtoehtoisten kenttien käyttäminen välttämättä ole tarpeen. Kroatiassa on useita lentokenttiä. Näistä suurimmat ovat Zagrebin eli Franjo Tuđmanin lentokenttä (ZAG) maan pääkaupunki Zagrebissa sekä Adrianmeren rannalla sijaitsevat Splitin lentokenttä (SPU) ja Dubrovnikin lentokenttä (DBV). Kaikki lentokentistä sijaitsevat niille nimensä antaneiden kaupunkien läheisyydessä ja matkan keskustaan voi hyvin taittaa julkisten liikennevälineiden avulla. Siinä, missä Zagrebin lentokentältä pääsee tutustumaan maan pääkaupunkiin, Splitin ja Dubrovnikin lentokentät toimivat suorempana väylänä jo suosittuihin lomakohteisiin maan rannikolla. Kohdelentokenttä kannattaa usein valita omien lomasuunnitelmiensa mukaan. Jokaiseen kohteeseen on tarjolla varteenotettavia vaihtoehtoja.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja lentokentältä pois Tampereella ja Kroatiassa?

Tampereen keskustasta pääsee Pirkkalan puolella sijaitsevalle Tampereen lentokentälle paikallisliikenteen busseilla 39A ja 103. Lennot Tampereelta Kroatiaan alkavat siis kätevästi julkisten liikennevälineiden avulla. Vaihtoehtoisesti voit aina ottaa taksin, jonka löydät taksitolpalta, soittamalla tai vaikka puhelimen sovelluksen avulla. Jotkut tilaavat taksin ennakkoon esimerkiksi paluumatkan helpottamiseksi. Tällöin taksi on odottamassa valmiiksi lentokentän edessä. Jos lentosi laskeutuu Zagrebin lentokentälle, pääset kaupungin keskustaa lentokenttäbussilla Pleso Prijevoz. Bussin lähtöajat noudattelevat lentokentän aikatauluja. Tarjolla on myös ZET-bussiyhteys kaupunkiin. Jos laskeuduit Splitin lentokentälle, voit siirtyä keskustaan niin ikään lentokenttäbussilla. Vaihtoehtoisesti voit valita julkisen liikenteen bussin 37 tai 38. Näiden linjojen pysäkit löytyvät lentokentän läheltä. Dubrovnikin lentokentän ja keskustan välisen matkan voi senkin taittaa lentokenttäbussilla. Dubrovnikiin suuntaavan linja ohella tarjolla on Korkkyra-lentokenttäbussi, joka vie sellaisiin paikkoihin, kuten Trapani ja Brno. Kroatiassa voi myös matkustaa taksilla suhteellisen huokeaan hintaan.

Mihin kaupunkeihin Kroatian lentokentiltä pääsee?

Kroatian lentokentiltä pääset helposti esimerkiksi pääkaupunki Zagrebiin ja Adrianmeren rantakohteisiin. Kroatian pohjoisosassa sijaitseva Zagreb tarjoaa matkailijalle muun muassa mahdollisuuden tutustua historian ja arkkitehtuuriin. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi kaupungin katedraali, yläkaupunki ja Mirogojn hautasmaa. Vaikuttavaa arkkitehtuuria edustaa esimerkiksi Kroatian kansallisteatteri. Splitissä sijaitsee niin ikään mielenkiintoinen vanhakaupungin alue, jonka vanhin osa on nimeltään Diocletianuksen palatsi. Alue on monien päiväretkeilijöiden kohde, ja historian lisäksi voi nauttia vaikkapa kaupungin ravintoloiden tarjonnasta. Splitistä pääsee kätevästi Makarskan Rivierana tunnetulle rannikolle. Rannikolla sijaitsee idyllisiä kyliä, kuten Igrane, Tucepi ja Podgora. Splitistä on lisäksi hyvät laivayhteydet sellaisille suosituille saarille, kuten Brac ja Hvar. Dubrovnikin lähettyviltä löytyy niin ikään kauniita rantakohteita, kuten Cavtat, Mlini, Orasac ja Slano. Dubrovnikin kaupunki historiallisine keskustoineen on myös itsessään näkemisen arvoinen kohde. Dubrovnikin vanhakaupungista löytyy paljon erilaista nähtävää, kuten palatseja, kirkkoja, kujia ja upeita maisemia.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Kroatia -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta213 €
Helsinki - Split reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta252 €
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta161 €
Helsinki - Zadar reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta193 €
Helsinki - Pula reitin lennot
Nopein lentoaika26t 45m
Halvin hinta243 €
Turku - Split reitin lennot
Nopein lentoaika16t 25m
Halvin hinta421 €
Turku - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika23t 50m
Halvin hinta447 €
Oulu - Split reitin lennot
Nopein lentoaika12t 55m
Halvin hinta527 €
Oulu - Dubrovnik reitin lennot
Nopein lentoaika5t 10m
Halvin hinta413 €
Tampere - Split reitin lennot
Nopein lentoaika16t 50m
Halvin hinta539 €

Vastaavia ​​Tampere - Kroatia lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Kroatia vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Kroatia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tampere - Kroatia lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Tampere - Kroatia lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Tampere - Kroatia joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Tampere - Kroatia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tampere - Kroatia?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Tampere - Kroatia.

En ole valmis varaamaan Tampere - Kroatia lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Tampere - Kroatia lentojen hintoja ja saada ilmoituksen, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kroatia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.