Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Roomaan

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 25/2
su 3/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-Rooma lennot: hyödyllistä tietoa
(LHR - ROM)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-Rooma

Suora lento

Ei yhtään
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma reitille ei ole suoria lentoja. Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Rooma?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma lento?

52 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma on noin 52 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Rooma?

helmikuuta 2024 alkaen 15 lentoa lähtee kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Rooma joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 17:00, ja 61 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Rooma?

helmikuuta 2024 alkaen 105 lentoa lähtee kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Rooma viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 23 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema-Rooma etäisyys lentäen?

  Rooma on 1446,2 km päässä kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Rooma hinnat?

  lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Rooma hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Rooma?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Rooma varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rooma?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Rooma matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vastaavia ​​Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Rooma vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lontoo - Rooma lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Lontoo - Rooma lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Lontoo - Rooma joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Lontoo - Rooma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lontoo - Rooma?

Kun olet hakenut lentoja reitille Lontoo - Rooma, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Lontoo - Rooma lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Lontoo - Rooma lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rooma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.