Halvat lennot Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä Pariisiin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 2/12
Sat 9/12

Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä-Pariisi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä-Pariisi

Suora lento

Ei yhtään
Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Pariisi reitille ei ole suoria lentoja. Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Pariisi ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Pariisi

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pariisi?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Pariisi on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Pariisi lento?

57 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Pariisi on noin 57 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Pariisi?

marraskuuta 2023 alkaen 54 lentoa lähtee kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Pariisi joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 17:00, ja 48 % päivittäisistä lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Pariisi?

381 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Pariisi marraskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöpäivä on maanantai, ja 21 % viikottaisista lennoista lähtee kyseisenä päivänä.

 • Reitin Barcelonan lentoasema (El Prat)-Pariisi etäisyys lentäen?

  Pariisi on 840,6 km päässä kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat).

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Pariisi hinnat?

  lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Pariisi hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Pariisi?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Pariisi matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pariisi?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Pariisi matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Barcelona - Pariisi lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Barcelona - Pariisi on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Pariisi nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Barcelona - Pariisi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Barcelona - Pariisi voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Barcelona - Pariisi?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon reitille Barcelona - Pariisi.

En ole valmis varaamaan Barcelona - Pariisi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Barcelona - Pariisi lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.