Halvat lennot Kokkola-Pietarsaari Ateena alk. 598 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Kokkola-Pietarsaari-Ateena lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kokkola-Pietarsaari-Ateena

Lyhyin lentoaika

14t 55m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Kokkola-Pietarsaari kohteeseen Ateena on 14t 55m.
Kokkola-Pietarsaari - Ateena ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Kokkola/Pietarsaari lentokenttä - Ateena lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kokkola-Pietarsaari - Ateena

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Kokkola-Pietarsaari - Ateena reitti?

Kokkola/Pietarsaari - Ateena. Lennä Kokkola/Pietarsaari - Ateena ja saat parhaat Kokkola-Pietarsaari - Ateena lentohinnat

 • Reitin Kokkola/Pietarsaari-Ateena etäisyys lentäen?

  Ateena on 2873,2 km päässä kohteesta Kokkola/Pietarsaari.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä hinnat?

  lentoa Kokkola/Pietarsaari lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Kokkola/Pietarsaari lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kokkola/Pietarsaari lentokenttä lento kohteeseen Ateena lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Ateena lentokenttä?

  Ateena lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Ateena lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vaihtoehtoiset lennot Kokkola-Pietarsaari-Ateena -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Ateena reitin lennot
Nopein lentoaika3t 45m
Halvin hinta141 €

Vastaavia ​​Kokkola-Pietarsaari - Ateena lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kokkola-Pietarsaari - Ateena vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Kokkola-Pietarsaari - Ateena lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Kokkola-Pietarsaari - Ateena lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Kokkola-Pietarsaari - Ateena joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Kokkola-Pietarsaari - Ateena, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Kokkola-Pietarsaari - Ateena?

Kun olet hakenut lentoja reitille Kokkola-Pietarsaari - Ateena, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Kokkola-Pietarsaari - Ateena lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Kokkola-Pietarsaari - Ateena on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ateena

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.