Mack autonvuokraukset kaupungista Zagreb

Etsi ja vertaa hyviä Mack vuokra-autotarjouksia kaupungissa Zagreb

Zagreb, Kroatia
16. elokuu — 23. elokuu
Sama palautus
Zagreb, Kroatia
ti 16/8
Keskipäivä
ti 23/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Zagreb Mack toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Mack vuokra-autojen sijainneista Zagreb, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Mack autonvuokrauksesta kaupungissa Zagreb

Mack haluaa varmistaa, että Zagreb alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Mack on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Zagreb vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Mack kentällä Zagrebin lentoasema lentokenttä (Zagreb Airport).

Keskimääräisen hinnan ollessa 187 €/päivä, Tila-auto ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Mack kaupungissa Zagreb syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Mack autonvuokraustarjouksia kaupungissa Zagreb niinkin alhaiseen hintaan kuin 187 €/päivä, mikä on halvin Tila-auto vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Kaupungista Zagreb löytyy Mack vuokraamolta 7 toimipistettä. Zagreb Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 46 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Mack vuokra-auton kaupungista Zagreb tekivät sen osoitteessa Zagreb Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Zagreb

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Mack? Vertaile muiden suosittujen Zagreb autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia