CarWiz autonvuokraukset kaupungista Zagreb

Etsi ja vertaa hyviä CarWiz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Zagreb

Zagreb, Kroatia
5. joulukuu — 12. joulukuu
Zagreb, Kroatia
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

CarWiz vuokra-autotarjoukset Zagreb, Zagreb

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

22 € - 92 €

Kaikki autotyypit

22 € - 91 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta CarWiz Zagreb, Zagreb on syyskuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 46 € kuin keskimääräinen vuosihinta CarWiz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Zagreb. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto CarWiz Zagreb on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo CarWiz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Zagreb CarWiz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista CarWiz vuokra-autojen sijainneista Zagreb, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

CarWiz

4 sijaintia

Tietoja CarWiz autonvuokrauksesta kaupungissa Zagreb

Onko vuokraamolla CarWiz toimipistettä kentällä Zagrebin lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille CarWiz kentällä Zagrebin lentoasema lentokenttä (Ulica Rudolfa Fizira 21 ja Zagreb Airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta CarWiz, kun vierailet kaupungissa Zagreb kuukauden joulukuu aikana?

Vuokraamon CarWiz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Zagreb kuukauden joulukuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 31 € per päivä Mini vuokra-autoista joulukuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 28 € per päivä.

Mikä on vuokraamon CarWiz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Zagreb?

Keskimääräiseen hintaan 31 € per päivä Mini vuokraus vuokraamolta CarWiz kaupungissa Zagreb on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 25 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Zagreb vuokraamolta CarWiz varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Mini säästääkseen rahaa. 31 € per päivä Mini autosta on myös 7 % halvempaa kuin kalleimman CarWiz auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta CarWiz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Zagreb?

Kaupungista Zagreb löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka CarWiz omistaa. Osoitteessa Zagreb Airport, Zagreb sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 81 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat CarWiz auton kaupungissa Zagreb noutivat kulkuneuvon osoitteessa Zagreb Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Zagreb hinnat?

autoa Zagreb hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Zagreb?

marraskuuta 2023 alkaen 132 toimijaa on valittavissa autoa Zagreb osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Zagreb?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Zagreb. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Zagreb?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Zagreb. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zagreb

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.