Europcar autonvuokraukset kaupungista Tokio

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tokio

Tokio, Japani
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Tokio, Japani
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tokio Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Tokio, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Tokio

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Tokio Haneda lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Europcar kentällä Tokio Haneda lentokenttä (Please Go To The Reception Desk In).

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Tokio?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Tokio. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Tokio kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Europcar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Tokio kuukauden lokakuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 40 € per päivä Edullinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 40 € per päivä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tokio hinnat?

autoa Tokio hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tokio?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tokio osiossa on 383 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tokio?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tokio. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tokio?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Tokio, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Europcar autot muissa kaupungeissa maan Japani sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tokio

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.