Autonvuokraukset kentällä Tokio Narita lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Tokio Narita lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tokio, Japani - Narita (NRT)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Tokio, Japani - Narita (NRT)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tokio Narita lentokenttä autonvuokraustiedot

Kun aiot vuokrata auton Tokio Naritan kansainväliseltä lentoasemalta, muista varmistaa, että sinulla on mukana kaikki tarvittavat asiakirjat. Autonvuokraus edellyttää, että mukanasi on kansainvälinen ajokortti, passi ja lähes aina myös luottokortti. Kannattaa siis huomata, että autonvuokraus ei onnistu, jos sinulla on mukanasi ainoastaan suomalainen ajokortti. Kansainvälisen ajokortin voi tilata Autoliitolta. Muista olla ajoissa liikkeellä, jotta se ehtii varmasti tulla postissa ennen lähtöäsi. Voit hankkia kansainvälisen ajokortin myös Autoliiton toimipisteistä. Huomaa myös, että kansainvälinen ajokortti saa olla enintään vuoden vanha. Ajokorttiluokkasi määrittelee, minkä tyyppisen auton voit vuokrata. Passin pitää olla yleensä autoa vuokratessa mukana muun muassa henkilöllisyyden todistamiseksi. Huomaa myös, että useimmat autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi ainoastaan luottokortin. Luottokorttitietoja pyydetään tavallisesti jo autonvuokrauksen varausvaiheessa. Joillakin autovuokraamoilla maksaminen onnistuu myös käteisellä, mutta silloinkin sinun pitää antaa luottokorttitietosi. Autovuokraamot hyväksyvät tavallisesti kaikki yleisimmät luottokortit, mutta tämäkin asia on toki hyvä varmistaa jo etukäteen.

Perustasoinen vakuutus sisältyy yleensä autonvuokraushintaan, mutta tämä asia kannattaa ehdottomasti tarkistaa. Lisämaksusta on mahdollista saada kattavampi vakuutus. Autovuokraamot tarjoavat myös muita lisäpalveluita, kuten eri kokoisia lastenistuimia, navigaattoreita sekä talvivarusteita suksitelineistä kitkarenkaisiin ja lumiketjuihin. Kannattaa varmistaa myös se, miten autovuokraamon asiakaspalveluun saa tarvittaessa yhteyttä, ja palveleeko se kaikkina vuorokaudenaikoina vai ainoastaan tiettyinä kellonaikoina. Tokio Naritan kansainvälisellä lentoasemalla on useita eri autovuokraamoita, joiden käytännöt voivat vaihdella suurestikin.


0

Tokio Narita lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Tokio Narita lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3

Nissan Rent-A-Car

2 sijaintia

ORIX Rent a Car

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Tokion suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tokion

Autonvuokraukset kentällä Tokio Narita lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tokio Narita lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 30 €/pvä mallin Toyota Yaris vuokraaminen vuokraamolta Nico Nico Rent-a-Car on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Narita lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Nico Nico Rent-a-Car mallille Toyota Yaris on 28 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Narita lentokenttä.


Aloita matkan suunnittelu - Tokio Narita lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Tokio Narita lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Tokio Narita lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.