Autonvuokraus Taipei, Taiwan

Haussa halpa vuokra-auto Taipei, Taiwan? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Taipei, Taiwan
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Taipei, Taiwan
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Taipei: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Taipei, Taiwan
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

8,0
10 sijaintia
8 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Taipei, Taiwan kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Taipei

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Taipei noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Taipei noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Hertz ja Budget. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Taipei. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Taipei, Taiwan?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Taipei on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Taipei taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Taipei alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 110 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Taipei?

  Hyundai Accent ja Volkswagen Polo automallit kaupungissa Taipei ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Taipei voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 71 €/päivä ja alhaisimmillaan 35 €/päivä. Volkswagen Polo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 50 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 33 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Taipei, Taiwan kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Taipei sademäärä on 92 mm ja keskilämpötila 16 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Taipei parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Taipei kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Taipei. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Taipei vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Volkswagen Polo tai Ford Fiesta.

 • Onko sää kaupungissa Taipei samanlainen kuin muualla Taipei alueella?

  Ilmasto alueella Taipei kuukauden tammikuu aikana on yleensä 16 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 92 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Taipei lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Taiwan


Aloita matkan suunnittelu - Taipei