Autonvuokraus Kaohsiung, Taiwan

Haussa halpa vuokra-auto Kaohsiung, Taiwan? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kaohsiung, Taiwan
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Kaohsiung, Taiwan
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Kaohsiung: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kaohsiung, Taiwan
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kaohsiung, Taiwan kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kaohsiung lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kaohsiung

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kaohsiung noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Kaohsiung. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kaohsiung, Taiwan?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Kaohsiung huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 60 km/t ellei toisin mainita. Kaohsiung taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Kaohsiung rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 110 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kaohsiung?

  Datamme perusteella Ford Fiesta on suosituin vuokra-auto kaupungissa Kaohsiung.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Fiesta vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 39 €/pvä kaupungissa Kaohsiung, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 63 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Kaohsiung on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 275 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 35 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Kaohsiung, Taiwan kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kaohsiung on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kaohsiung.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kaohsiung kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Kaohsiung. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kaohsiung vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Hyundai Accent tai Volkswagen Polo.

 • Onko sää kaupungissa Kaohsiung samanlainen kuin muualla Kaohsiung alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Kaohsiung road triplle alueelle Kaohsiung tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 16 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Taiwan


Aloita matkan suunnittelu - Kaohsiung