Hertz autonvuokraukset kaupungista Taipei

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Taipei

Taipei, Taiwan
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Taipei, Taiwan
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Taipei Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Taipei, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

3 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Taipei

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä?

Kyllä, löydät 3 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Hertz kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä (Arrival Hall Pickup, 206 Minshen S Rd ja 206 Minshen S Rd).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Taipei?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Taipei (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Taipei kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Taipei vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 104 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 104 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Taipei hinnat?

autoa Taipei hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Taipei?

91 toimijaa on valittavissa autoa Taipei syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Taipei?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Taipei. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Taipei?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Taipei. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Taipei

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.