Autonvuokraukset kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Taipei, Taiwan - Taiwan Taoyuan (TPE)
14. huhtikuu — 17. huhtikuu
Sama palautus
Taipei, Taiwan - Taiwan Taoyuan (TPE)
pe 14/4
Keskipäivä
ma 17/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä autonvuokraustiedot

Ajatus autonvuokrauksesta Taiwanissa voi kuulostaa aluksi pelottavalta ajatukselta kaoottisen liikenteen takia, mutta ajaminen Taipeissa on yllättävän helppoa. Autonvuokraus todella kannattaa. Jotta sinun on mahdollista vuokrata auto, sinun tulee olla vähintään 21-vuotias. Lisäksi kansainvälinen ajokortti on ehdoton asiakirja, joten ota mukaan sekä kansallinen suomalainen ajokortti että kansainvälinen ajokortti. Kansainvälinen ajokortti on aina voimassa vain ensimmäiset 30 päivää Taiwanissa. Voit kuitenkin hakea jatkoaikaa kansainvälisen ajokortin voimassaololle, jos lomailet maassa yli kuukauden. Tämän lisäksi mukana tulee olla myös passi ja yksi kopio passista. Passia kannattaa pitää mukana aina ajaessa. Taipein halvat vuokra-autot löydät helpoimmin, kun varaat auton ennen matkaasi. Monet autovuokraamot tarjoavat etuja, ja autonvuokraustarjoukset kannattaa aina tarkistaa hyvissä ajoin. Vuokra-auto on helppo maksaa joko pankki- tai luottokortilla, mutta käteinen ei yleensä käy. Muista huolehtia myös tarvittavista vakuutuksista.

Taipei Taiwan Taoyuan kansainvälisen lentokentän autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen kattavat palvelut lisävarusteineen ja vakuutuksineen. Myös autojen noutopalvelu onnistuu yleensä, jos et halua palauttaa autoa itse lentokentälle. Lentokentällä autoa noutaessa voit hyödyntää lentokentän ilmaista nettiyhteyttä. Vuokraamoihin on yleensä esteetön pääsy. Vuokraamalla auton etukäteen, varmistat auton saatavuuden ja tarvitsemasi lisävarusteet. Taiwanin lain mukaan kaikkien alle 3-vuotiaiden lasten on istuttava turvaistuimessa. On suositeltavaa varata lastenistuimet etukäteen. Taiwanissa yksi lasten turvaistuin on yleensä maksuton autonvuokrauksen yhteydessä.


0

Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

8,6

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Value

5,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

3,0

Value

3,0

Chailease

2 sijaintia

IWS

2 sijaintia

Dollar

1 sijainti

Pony Rent-a-Car

1 sijainti

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Taipein suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Taipein

Autonvuokraukset kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Honda Fit on halvin vuokra-auto kentällä Taiwan Taoyuan Intl lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo IWS tarjoaa Honda Fit autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 57 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon IWS Honda Fit mallille on 55 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Taiwan Taoyuan Intl lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Taiwanin


Aloita matkan suunnittelu - Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.