Avis autonvuokraukset kaupungista Taipei

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Taipei

Taipei, Taiwan
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Taipei, Taiwan
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Taipei Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Taipei, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Taipei

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Avis vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Taipei asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Avis on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminal 2 Arrivals North-Side.

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Taipei. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Taipei toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

B1 By In-Town Check-In Counter on suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaikista 8 toimipisteistä, joita kaupungista Taipei löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 34 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton tekivät sen osoitteessa B1 By In-Town Check-In Counter sijaitsevassa toimipisteessä.