Avis autonvuokraukset kaupungista Taipei

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Taipei

Taipei, Taiwan
4. joulukuu — 11. joulukuu
Taipei, Taiwan
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Taipei Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Taipei, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

9 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Taipei

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä?

Kentältä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on Terminal 2 Arrivals North-Side.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Taipei?

Kyllä, Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Taipei. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Avis johonkin heidän Taipei toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Taipei?

No.208,banxin Rd.,banqiao Dist on suosituin Avis autonvuokrauksen toimipiste kaikista 9 toimipisteistä, joita kaupungista Taipei löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 62 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton tekivät sen osoitteessa No.208,banxin Rd.,banqiao Dist sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Taipei hinnat?

autoa Taipei hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Taipei?

91 toimijaa on valittavissa autoa Taipei marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Taipei?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Taipei. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Taipei?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Taipei. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Taipei

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.