Chailease autonvuokraukset kaupungista Taipei

Etsi ja vertaa hyviä Chailease vuokra-autotarjouksia kaupungissa Taipei

Taipei, Taiwan
5. joulukuu — 12. joulukuu
Taipei, Taiwan
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Taipei Chailease toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Chailease vuokra-autojen sijainneista Taipei, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Chailease

11 sijaintia

Tietoja Chailease autonvuokrauksesta kaupungissa Taipei

Onko vuokraamolla Chailease toimipistettä kentällä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä?

Kyllä. 3 toimipistettä vuokraamolta Chailease löytyy kentältä Taipei Taiwan Taoyuan lentokenttä sijaitsevat No. 9, Hangzhan S Rd, No.423, Zhongshan Rd. ja Taoyuan airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Chailease, kun vierailet kaupungissa Taipei kuukauden joulukuu aikana?

Vuokraamon Chailease suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Taipei kuukauden joulukuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 69 € per päivä Edullinen vuokra-autoista joulukuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 69 € per päivä.

Kuinka monta Chailease autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Taipei?

Kaupungista Taipei löytyy Chailease vuokraamolta 11 toimipistettä. No. 3, Beiping West Road on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Chailease vuokra-auton kaupungista Taipei tekivät sen osoitteessa No. 3, Beiping West Road sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Taipei hinnat?

autoa Taipei hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Taipei?

91 toimijaa on valittavissa autoa Taipei marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Taipei?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Taipei. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Taipei?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Taipei. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Taipei

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.