Autonvuokraus Sarnia, Ontario

Haussa halpa vuokra-auto Sarnia, ON? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sarnia, ON, Kanada
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Sarnia, ON, Kanada
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Sarnia: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sarnia, ON
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Sarnia, ON kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä London lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Sarnia

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Sarnia noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Sarnia COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Sarnia. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Sarnia, ON?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Sarnia on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Sarnia taajama-alueilla on voimassa rajoitus 110 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Sarnia alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sarnia?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Sarnia, suurin osa käyttäjistämme valitsee Nissan Versa keskimääräiseen hintaan 62 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Hyundai Elantra 34 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Nissan Versa vuokra-autoja kaupungista Sarnia niinkin alhaiseen hintaan kuin 15 €/pvä ja Hyundai Elantra hintaan 19 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Sarnia, ON kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Sarnia kuukauden tammikuu aikana on −5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 52 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Sarnia. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Sarnia samanlainen kuin muualla Ontario alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Sarnia road triplle alueelle Ontario tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin −10 °C ja sademäärän vastaavasti 48,3 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Sarnia