Autonvuokraus Saint-Étienne, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Saint-Étienne, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Saint-Étienne, Loire, Ranska
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Saint-Étienne, Loire, Ranska
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Saint-Étienne: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Saint-Étienne, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
5 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Saint-Étienne, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lyon Lyon-Saint Exupéry lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Saint-Étienne

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Saint-Étienne noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Saint-Étienne sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Enterprise. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Saint-Étienne, Ranska?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Saint-Étienne, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Saint-Étienne ovat 80 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Saint-Étienne huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Saint-Étienne?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Saint-Étienne.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä kaupungissa Saint-Étienne, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 44 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Saint-Étienne on Fiat 500 keskimääräisen hinnan ollessa 31 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 12 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Saint-Étienne kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Saint-Étienne.

 • Onko sää kaupungissa Saint-Étienne samanlainen kuin muualla Auvergne-Rhône-Alpes alueella?

  Ilmasto alueella Auvergne-Rhône-Alpes kuukauden tammikuu aikana on yleensä 2 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 48 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Saint-Étienne lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Saint-Étienne