Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Saint-Étienne

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saint-Étienne

Saint-Étienne, Loire, Ranska
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Saint-Étienne, Loire, Ranska
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Saint-Étienne Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Saint-Étienne, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Saint-Étienne

Sunnycars haluaa varmistaa, että Saint-Étienne alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Saint-Étienne vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Saint-Étienne Boutheon lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kaupungista Saint-Étienne löytyy Sunnycars vuokraamolta 5 toimipistettä. 27 Boulevard Fauriat on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Saint-Étienne tekivät sen osoitteessa 27 Boulevard Fauriat sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Auvergne-Rhône-Alpes

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Auvergne-Rhône-Alpes, kuten Lyon ja Annecy