Autonvuokraus Quimper, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Quimper, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Quimper, BR, Ranska
13. joulukuu — 20. joulukuu
Sama palautus
Quimper, BR, Ranska
ma 13/12
Keskipäivä
ma 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Quimper: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Quimper, Ranska
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Quimper, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Brest Guipavas lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Quimper

108 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Quimper momondon avulla ajankohtana joulukuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Quimper noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Quimper noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Hertz. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Quimper. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Quimper, Ranska?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Quimper, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Quimper ovat 80 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Quimper huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Quimper?

Keskimääräiseen hintaan 55 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 13 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot kaupungissa Quimper on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Quimper keskimääräiseen hintaan 47 €/pvä (13 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Quimper?

Europcar on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Quimper. Malli Mercedes-Benz V-Class maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Europcar 70 €/pvä keskimäärin.

Millainen sää on kohteessa Quimper, Ranska kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Quimper kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 67 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Quimper kuukauden joulukuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Quimper. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Quimper vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Class Mini Car, Ford Focus tai Hyundai Accent.

Onko sää kaupungissa Quimper samanlainen kuin muualla Bretagne alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Quimper ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Bretagne lämpötila kuukauden aikana joulukuu on 5 °C ja mahdollinen sademäärä 71,5 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Quimper