Autonvuokraus Dunedin, Uusi-Seelanti

Haussa halpa vuokra-auto Dunedin, Uusi-Seelanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Dunedin, Uusi-Seelanti
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Dunedin, Uusi-Seelanti
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Dunedin: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Dunedin, Uusi-Seelanti
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,0

Value

6,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Dunedin, Uusi-Seelanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Dunedin lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Dunedin

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Dunedin noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Dunedin. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Dunedin, Uusi-Seelanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Dunedin sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Dunedin. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Dunedin, Uusi-Seelanti?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Dunedin tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Dunedin kaupungissa 110 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Dunedin ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Dunedin?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Toyota Corolla kaupungista Dunedin, ja datamme mukaan Toyota RAV4 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Toyota Corolla, hinnat ovat 44 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Toyota Corolla autonvuokraustarjousta kaupungista Dunedin niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 € per päivä. Toyota RAV4 autonvuokraukset kaupungista Dunedin ovat yleensä keskimäärin 49 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 16 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Kia Sportage vuokra-autoja kaupungissa Dunedin?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Kia Sportage kaupungissa Dunedin, niin Hertz on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Maasturi ajoneuvoja). Kia Sportage vuokra-autot kaupungissa Dunedin vuokraamolta Hertz ovat keskimäärin 69 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Dunedin, Uusi-Seelanti kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Dunedin kuukauden tammikuu aikana on 14 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 80 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Dunedin kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Dunedin autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Dunedin vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Toyota Corolla, Ford Focus tai Audi A1 Sportback.

 • Onko sää kaupungissa Dunedin samanlainen kuin muualla Otago alueella?

  Jos etsit Dunedin vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Otago lämpötila on yleensä 14 °C ja sademäärä vastaavasti 80 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Uusi-Seelanti

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Auckland, Queenstown ja Christchurch eri puolilla Uusi-Seelanti

Aloita matkan suunnittelu - Dunedin