Hotellit Pulassa, Kroatian

Etsi hotellitarjoukset  113 Pulassa, Kroatian

Pula, Kroatia
1. helmikuu — 2. helmikuu2
to 2/2
ma 6/2

Suositut Pula hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Pula
Hinta
€20
€288
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Pula


Milloin varata hotelli kohteesta Pula

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Pula
Matalasesonkihelmikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
81 %odotettu hintojen lasku
85 %odotettu hinnannousu

Hinta

62 € - 2075 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
427 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
23 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Pula hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Pula

Halvin hotellihinta

27 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Boutique Hotel Villa Vulin

Hotellit lähellä lentokenttää

15786
Halvin hinta huoneelle Pulassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 27 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Crazy House Hostel Pula, 1-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Boutique Hotel Villa Vulin, suosituimmasta viiden tähden hotellista Pulassa.
Pulassa löytyy 15 786 hotellia lähellä Zadar. Traditional villa Palace, 8 people, 2 bedroom, fenced garden, private pool on lähin 1,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Pula matkavinkit

Pulan hotellitarjonta on kattavaa ja edullista. Varsinkin pienen budjetin matkaajille kaupunki tarjoaa laajan skaalan hyviä majoitusvaihtoehtoja hostelleista budjettiluokan hotelleihin ja majataloihin. Luksusluokan hotelleja on kaupungissa niukemmin. Marina Veruda -satama-alueen ympäristössä on kuitenkin muutamia hyviä vaihtoehtoja laatuhotelleja etsiville vierailijoille. Majoituspalveluiden hintataso on kaupungissa kaiken kaikkiaan edullinen. Kesälomakauden ulkopuolella tasokkaankin hotellin voi napata kaupungista suomalaiseen hintatasoon verrattuna halpaan hintaan. Hotellien hintahaitari vaihtelee kaupungissa normaalisti noin 186 kunan (noin 25 euron) ja noin 1100 kunan (noin 148 euron) välillä. Kaupunginosissa on suuria eroja, joten kiinnitä varausta tehdessäsi huomiota hotellin sijaintiin. Mieti haluatko ennemmin majoittua keskustan vilinässä vai kenties Marina Verudan satama-alueella merimaisemien ympäröimänä? Hotellien vertailuun hyvän avun tarjoaa momondon hotellihaku. Hakupalvelun kartalta näet hotellien tarkan sijainnin vaivattomasti.

Hotellit Pulassa ovat hintatasoltaan pääosin edullisia, ja Pula onkin hyvä matkakohde pienellä budjetilla matkustaville. Kaupungista voit napata halpaan hintaan vaikkapa hostellin tai budjettiluokan hotellin. Monet edullisimmista majapaikoista sijaitsevat kaupungin keskustassa ja vanhassa kaupungissa, Pulan historiallisten nähtävyyksien äärellä. Kroatian hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen. Vaikka venytätkin penniä, voit silti syödä ja juoda kaupungissa hyvin. Edullisia ravintoloita on varsinkin keskustan alueella. Muista nauttia Istrian niemimaan upeasta luonnosta. Suuntaa alueen pienille rannoille, esimerkiksi Ambrelaan ja Havajskoon, ja nauti auringosta ja rennosta tunnelmasta täysin ilmaiseksi.

Pulan keskusta on kompaktin kokoinen ja keskustassa on helppo liikkua jalkaisin. Joukkoliikennevälineitä suosivien kannattaa ottaa käyttöönsä Pulapromet-bussiyhtiön liikennöimät paikallisbussit. Kaupunki on jaettu neljään paikallisliikenteen vyöhykkeeseen. Bussilipun hinta riippuu siitä, kuinka monta vyöhykettä matka kattaa. Pulan ydinkaupunki sijaitsee ensimmäisellä vyöhykkeellä. Jos liikut vain ykkösvyöhykkeellä, matkalipun hinta on noin 11 kunaa (noin 1,50 euroa). Kertalipun voit ostaa bussikuskilta, ja lippu on voimassa tunnin. Kaiken kaikkiaan bussilinjoja on kaupungin alueella kahdeksan. Matkailijoiden suosiossa ovat varsinkin Stojaan kulkeva linja 1 ja linja 2, joka vie Verudelaan.

Isoimmat hotellit Pulassa pyytävät luottokortin tiedot varausvaiheessa. Joihinkin hostelleihin ja majataloihin varauksen voi tehdä myös ilman luottokorttia.

Pulalla ja Istrian niemimaalla on paljon tarjottavaa myös perheen pienimmille. Yksi lasten suosikkikohteista kaupungissa on Aquarium Pula -akvaario, jossa voi seurata merieläinten elämää. Kaikenikäisiä tiedeharrastajia kutsuu puolestaan Pulan observatorio, Pulska Zvjezdarnica. Kaupunkiin voi tutustua koko perheen voimin kaksikerroksisista Pula City Tour -turistibusseista käsin. Pulan alueella on tarjolla myös lukemattomia kauniita rantoja kesäpäivien uintiretkille. Esimerkiksi Ambrelan ja Havajskon rannat kuuluvat kaupungin kauneimpiin.

Pulan ravintoloissa on tapana jättää noin 10 prosentin tippi. Takseissa tai hotelleissa juomarahaa ei odoteta, mutta voit halutessasi pyöristää laskun summan hieman ylöspäin.

Pula on turvallinen matkakohde, mutta normaali varovaisuus on kaupungissa tarpeen.

Kroatiassa on käytössä samanlaiset pistoketyypit kuin Suomessa, eli et tarvitse adapteria mukaan Puolaan.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Pula per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Pula hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Pula

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Pula
Etsi hostelleja - Pula

Hotellit kaupungissa Pula, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Pula hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Pula

Istrian kauniin niemimaan eteläisessä kärjessä sijaitseva Pula tarjoaa matkailijoille kattavan valikoiman kohtuuhintaisia majapaikkoja. Kroatialaiskaupunkiin tullaan viihtymään Adrianmeren meren äärellä, joten monet hotellit Pulassa sijaitsevat lähellä rantaa. Jonkin verran majapaikkoja on tarjolla myös kaupungin sisäosissa. Pulan parhaisiin alueisiin majoittua kuuluu Marina Veruda -satama-alueen lähiympäristö. Alue sopii niin lapsiperheille kuin luonnon ystävillekin, sillä kaupunginosassa sijaitsee kaunis Park šuma Soline -rantapuisto. Sataman tuntumassa sijaitsevat monet Pulan parhaista hotelleista. Esimerkiksi Boutique Hotel Valsabbion -hotellissa voit nauttia paitsi tyylikkäistä huoneista, myös uima-altaasta ja kattavasta aamiaisesta. Yö elegantissa boutiquehotellissa maksaa noin 1064 Kroatian kunaa (noin 143 euroa). Alueella on tarjolla myös edullisempia hotellivaihtoja.

Etsitkö hotellia keskeiseltä paikalta? Monipuolisia hotelleja voit löytää Pulan keskustan vanhasta kaupungista, arkeologiaan keskittyvän Arheološki muzej Istre -museon lähituntumasta. Persoonallisen ja kohtuuhintaisen hotellivaihtoehdon alueella tarjoaa esimerkiksi Boutique Hostel Joyce -hotelli, jossa vuorokausihinta on noin 528 kunaa (noin 71 euroa). Alueella on pääasiassa keskihintaisia hotelleja ja halpoja hostelleja. Pulan keskustasta matkailijat löytävät kaikki tarvittavat palvelut kaupoista ravintoloihin. Alueen etuna on myös sen viehättävä historiallinen arkkitehtuuri.

Edullisia majapaikkoja voit löytää myös Amfiteatar u Puli -amfiteatterin lähikortteleista. Alueella on tarjolla yksinkertaisia 2–3 tähden hotelleja, hostelleja ja majataloja. Esimerkiksi kolmen tähden Hotel Amphitheater -hotellissa voit yöpyä noin 625 kunalla (noin 84 eurolla). Alue sopii pienen budjetin matkailijoille ja meren äärellä viihtyville lomailijoille.


Lue lisää nähtävyyksistä: Pula

Pohjois-Kroatiassa sijaitsevan Istrian niemimaan helmi, Pula, on yksi Kroatian suosituimmista rantakaupungeista. Kaupungin historia juontaa juurensa yli 2000 vuoden taakse, joten paikkakunta tarjoaa paljon muutakin nähtävää kuin kauniita hiekkarantoja. Pulan keskustassa ja vanhassa kaupungissa voit tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Amfiteatar u Puli -amfiteatteriin. Arkeologisten kohteiden ystävillä riittää kaupungissa tutkittavaa, ja alueen historiaan on mahdollista perehtyä kaupungin arkeologisessa museossa (Arheološki muzej Istre). Vanhan kaupungin kivirakennusten täyttämät kadut kutsuvat tutkimusretkelle, ja historiallisella alueella on myös pieniä putiikkeja shoppailuintoisille. Alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu myös kultainen portti, Zlatna vrata.

Pula on parhaimmillaan kesäisin, jolloin kaupungin kauniista luonnosta ja pienistä rantapoukamista voi nauttia täysin siemauksin. Kesäkuukausina keskilämpötilat pyörivät kaupungissa noin 21–23 asteen tuntumassa, mutta myös talvet ovat lauhoja. Keskilämpötila on viileimpinäkin kuukausina noin 6 astetta. Sateita alueella esiintyy ympäri vuoden, mutta eniten talvisin. Pulan seutu tunnetaan suojaisista rannoistaan, joissa myös perheen pienempien on hyvä polskia. Täydellinen päiväretkikohde Pulassa lomaileville on Nacionalni Park Brijuni -kansallispuisto. Puisto sijaitsee saarella Pulan rannikon tuntumassa, noin seitsemän kilometrin päässä kaupungista. Laivalla matka kauniille saaristoalueelle taittuu hetkessä.

Marina Veruda -huvivenesatama lähialueineen kuuluu Pulan upeimpiin alueisiin. Sataman lähituntumassa sijaitseva Park šuma Soline -rantapuisto on pakollinen kohde kaikille kaupungin vihreitä keitaita etsiville matkailijoille. Sataman lähituntumassa voit nauttia auringossa turkoosina kimaltavasta merivedestä, laatuhotelleista sekä hyvistä ravintoloista.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Pula

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Pula

Huoneet maksavat keskimäärin 75 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Pula. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Hotellihuone kohteessa Pula on edullisimmillaan helmikuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 81 % sesongista.

torstai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Pula, ja perjantai kallein.

Kun keskilämpötila on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 60 mm, helmikuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Pula.

Kaupungista Pula löytyy tällä hetkellä 200 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Resort Del Mar, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Pula. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Pula.

Kaupungista Pula löytyy 181 hostellia jos haluat säästää rahaa majoituksesta matkasi aikana. Hotel Brioni sattuu olemaan tällä hetkellä kohteen Pula suosituin hostelli. Etsi hostellitarjouksia kohteesta Pula.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Pula

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Pula
Hotel Scaletta

Hotel Scaletta

Flavijevska 26, Pula, Croatia

8,4
64 €
Preziosa

Preziosa

Smareglina 4, Pula, Croatia

9,3
40 €
Apartment 794

Apartment 794

Pula, Kroatia

40 €
Apartments Kada 1571

Apartments Kada 1571

Pula, Kroatia

8,6
48 €
Pula Antic Rooms in Center- Adults only

Pula Antic Rooms in Center- Adults only

Zagrebacka ulica 20, Pula, Croatia

42 €
S. Martino Rooms

S. Martino Rooms

Poljana Sv. Martina 25/I, Pula, Croatia

9,3
39 €
Downtown Apartments Pula

Downtown Apartments Pula

Pula, Kroatia

9,2
42 €

David 3

Pula, Kroatia

29 €

Hotel Veli Jože

Bečka 9, Pula, Croatia

7,7
50 €

Pansion Sport

Valdemuska 14, Pula, Croatia

8,2
42 €

Villa Andrea

Ix Ogranak 20 Pješčana Uvala, Pula, Croatia

8,8
63 €

Porta d'Oro rooms

Zadarska 7a,Pula Zadarska 7a, Pula, Pula, Croatia

9,1
66 €

Apartments Golubic

Pula, Kroatia

8,5
32 €

Hi Hostel Pula

Zaljev Valsaline 4, Pula, Croatia

8,6
19 €

Monvidal Residence

Humska 2, Pula, Croatia

87 €

Guest House Zona

Kukuljevičeva 5, Pula, Croatia

9,5
56 €

Hotel Modo

Valovine 42, Pula, Croatia

99 €

Rooms K&T sea side luxury

Stoja 28, Pula, Croatia

8,8
60 €

Apartment Ben

Pula, Kroatia

9,3
26 €

Aloita matkan suunnittelu - Pula


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Pula eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Pula. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.