Autonvuokraus Puerto Vallarta, Meksiko

Haussa halpa vuokra-auto Puerto Vallarta, Meksiko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Puerto Vallarta, JA, Meksiko
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Puerto Vallarta, JA, Meksiko
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Puerto Vallarta: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Puerto Vallarta, Meksiko
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

3,3

Value

2,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,8

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,0

Value

3,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,5

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

3,5

Value

5,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

3,5

Value

3,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

3,5

Value

2,5

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Puerto Vallarta, Meksiko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Puerto Vallarta Ordaz lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Puerto Vallarta

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Puerto Vallarta noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Alamo, Enterprise ja Thrifty ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Puerto Vallarta COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Puerto Vallarta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Puerto Vallarta, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Puerto Vallarta. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Puerto Vallarta valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Puerto Vallarta, Meksiko?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Puerto Vallarta tulisi sinun noudattaa kaupungin 70 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 120 km/t ja moottoriteillä Puerto Vallarta kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Puerto Vallarta ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Puerto Vallarta?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Puerto Vallarta.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 €/pvä kaupungissa Puerto Vallarta, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 12 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Puerto Vallarta on Volkswagen Passat keskimääräisen hinnan ollessa 17 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 0 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Puerto Vallarta?

  Vuokraamolla Europcar on Audi A4 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Puerto Vallarta. Voit odottaa vuokraavasi Audi A4 kaupungissa Puerto Vallarta vuokraamosta Europcar 23 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Puerto Vallarta, Meksiko kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Puerto Vallarta sademäärä on 25 mm ja keskilämpötila 21 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Puerto Vallarta parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Puerto Vallarta ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Puerto Vallarta samanlainen kuin muualla Jalisco alueella?

  Ilmasto alueella Jalisco kuukauden tammikuu aikana on yleensä 21 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 25 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Puerto Vallarta lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Puerto Vallarta