Hertz autonvuokraukset kaupungista Puerto Vallarta

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Puerto Vallarta

Puerto Vallarta, JA, Meksiko
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Puerto Vallarta, JA, Meksiko
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Puerto Vallarta Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Puerto Vallarta, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Puerto Vallarta

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Puerto Vallarta Ordaz lentokenttä?

Kentältä Puerto Vallarta Ordaz lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Fco Medina Ascencio #3987.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Puerto Vallarta?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Puerto Vallarta. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Puerto Vallarta?

Kaupungista Puerto Vallarta löytyy Hertz vuokraamolta 4 toimipistettä. Paseo De Los Cocoteros 85 Sur on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 85 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Puerto Vallarta tekivät sen osoitteessa Paseo De Los Cocoteros 85 Sur sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Puerto Vallarta hinnat?

autoa Puerto Vallarta hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Puerto Vallarta?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Puerto Vallarta osiossa on 53 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Puerto Vallarta?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Puerto Vallarta. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Puerto Vallarta?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Puerto Vallarta. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Puerto Vallarta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.