Autonvuokraukset kohteessa Oaxaca

Haussa halpa vuokra-auto Oaxaca? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oaxaca, Oaxaca, Meksiko
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Oaxaca, Oaxaca, Meksiko
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Oaxaca

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Oaxaca

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Oaxaca?

Datamme perusteella Mitsubishi Xpander on suosituin vuokra-auto kaupungissa Oaxaca.Käyttäjämme ovat löytäneet Mitsubishi Xpander vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 36 €/pvä kaupungissa Oaxaca, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 97 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Oaxaca on Chevrolet Beat keskimääräisen hinnan ollessa 29 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 6 €/pvä.

Tärkeää tietoa Oaxaca autonvuokrauksesta

Voinko ajaa Guatemalaan tai Belizaan vuokra-autolla Oaxacasta?

Oaxacan muutamat autovuokraamot sallivat yleensä ajamisen Guatemalaan ja Belizaan rajan yli. Tarvitset kuitenkin kunkin vierailemaasi valtion osalta vakuutuksen, jotta voit ottaa vuokra-auton Meksikon rajojen yli, minkä Oaxacan autovuokraamot tulevat kätevästi valmistelemaan sinulle. Jos aiot ajaa vuokra-autolla Meksikon rajan yli Belizeen, sinun on hankittava kansainvälinen lupa, joka on ilmainen. Lisäksi sinun on hankittava lisävakuutus Belizessä. Vuokra-auton vieminen Guatemalaan on sitä vastoin työläämpää. Aluksi sinun on maksettava erikoisluvasta, jonka avulla voit ylittää rajan. Sen jälkeen tarvitset kopiot henkilöllisyystodistuksistasi. Valitettavasti useimmat Oaxacan autonvuokraamot eivät anna sinun matkustaa Yhdysvaltoihin, koska Meksikon vakuutus ei ole voimassa Yhdysvalloissa. Lisäksi ei-omistajan on hankalaa ostaa vakuutuksia tai ylittää rajaa Meksikon kilvillä.

Voitko vuokrata vuokra-auton Oaxacassa ilman luottokorttia?

Monissa Oaxacan autovuokraamoissa luottokortti on pääasiallinen hyväksytty maksutapa. Voit kuitenkin silti saada haluamasi kyydin, kuten sähköauton vuokrauksen, henkilöpakettiauton vuokrauksen ja economy-auton vuokrauksen, ilman luottokorttia joissakin Oaxacan autonvuokrauspaikoissa. Tarvitset vain pankkikortin, jolta voidaan varata takuumaksuksi määritelty summa. Lisäksi pankkikortin haltijan on oltava vuokraaja ja ensisijainen kuljettaja. Auton vuokraaminen ilman luottokorttia on kuitenkin yleensä monimutkaisempaa ja aikaa vievämpää, ja sinun on esitettävä enemmän tietoja, kuten sähkölaskuja ja vahvistus henkilöllisyydestäsi.

Mitä liikennelakeja minun olisis hyvä pitää silmällä Oaxacassa?

Aluksi ajaminen Oaxacassa saattaa tuntua pelottavalta. Jos sinulla on kuitenkin aiempaa kokemusta tien oikealla puolella ajamisesta, autoilu Oaxacassa on sujuvaa ja helppoa. Kannattaa aina varoa joitakin sääntöjä, kuten varmistaa, että kaikilla ajoneuvossa matkustavilla on turvavyöt kiinni. Lisäksi alle seitsemänvuotiaat matkustajat on painosta riippumatta ja alle vaadittua painavat lapset on aina kiinnitettävä asianmukaiseen lastenistuimeen, joka voi olla selkä menosuuntaan tai eteen suunnattu, tai vanhemmille lapsille on käytettävä turvaistuinta. Veren alkoholipitoisuuden raja on 0,8 promillea, ja matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kielletty. Varovainen ajaminen on kuitenkin välttämätöntä, ei pelkästään siksi, että muut autoilijat ovat toisinaan vastuuttomia, vaan myös siksi, että teiden kunto vaihtelee ja niissä on vaihtelevat nopeusrajoitukset. Pidä silmällä kuoppia ja ole erityisen varovainen vuokra-autoa ajaessasi, jos joudut hitaasti liikkuvan ajoneuvon taakse.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton Oaxacassa?

Et tarvitse meksikolaista ajokorttia vuokrataksesi auton Oaxacassa. Tyypillisesti voimassa olevia kanadalaisia ja yhdysvaltalaisia ajokortteja voi käyttää autonvuokraukseen Oaxacassa. Oaxacan autovuokraamoihin on kuitenkin tervetulleita useita asiakkaita kaikkialta maailmasta, joten ne hyväksyvät myös kotimaasi voimassa olevan ajokortin. Sinun tulee esittää voimassa oleva passi ja luottokortti, jotta voit maksaa takuumaksun autosta. Jos ajokorttisi ei kuitenkaan ole kirjoitettu latinalaisin aakkosin, tarvitset kansainvälisen ajokortin autonvuokrausta varten Oaxacassa. On kuitenkin tärkeää huomata, että et voi vuokrata autoa Oaxacassa pelkällä kansainvälisellä ajoluvalla, vaan tarvitset myös voimassa olevan passin. Useimmat autovuokraamot Oaxacassa vaativat kuljettajilta vähintään 25 vuoden ikää, ja jos olet nuorempi, on suositeltavaa tarkistaa autovuokraamon ikäraja ennen varauksen tekemistä.


0

Oaxaca autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oaxaca

MEXRENTACAR

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

5,0

Value

4,5

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,3

Kokonaisarvosana

3,8

Nouto/palautus

3,8

Value

2,9

Economy Rent a Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

3,3

Kokonaisarvosana

3,1

Nouto/palautus

3,4

Value

3,2

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

2,6

Nouto/palautus

2,0

Value

2,6

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

3,3

Comfort

3,3

Kokonaisarvosana

2,6

Nouto/palautus

2,6

Value

2,3

Firefly

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Oaxaca suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oaxaca

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oaxaca - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oaxaca, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Oaxaca, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Oaxaca sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Europcar, Alamo ja Economy Rent a Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Oaxaca, Meksiko?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Oaxaca on 70 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Oaxaca taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Oaxaca alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Oaxaca, Meksiko kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana kaupungin Oaxaca sademäärä on 120 mm ja keskilämpötila 20 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Oaxaca parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oaxaca hinnat?

autoa Oaxaca hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oaxaca?

syyskuuta 2023 alkaen 24 toimijaa on valittavissa autoa Oaxaca osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oaxaca?

Eri maissa, myös kohteessa Oaxaca, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oaxaca?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Oaxaca. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Oaxaca


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Oaxaca?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Oaxaca. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Oaxaca?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Oaxaca, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Oaxaca, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Oaxaca, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Oaxaca momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Oaxaca.

Löytyykö kohteesta Oaxaca autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Oaxaca autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Oaxaca vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Oaxaca, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oaxaca

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.