Autonvuokraukset kohteessa Guadalajara, Jalisco

Haussa halpa vuokra-auto Guadalajara, Jalisco? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Guadalajara, Jalisco, Meksiko
6. joulukuu — 13. joulukuu
Guadalajara, Jalisco, Meksiko
ke 6/12
Keskipäivä
ke 13/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Guadalajara

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Guadalajara

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Guadalajara?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Guadalajara löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 72 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Guadalajara on 72 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Guadalajara?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Guadalajara on Nissan X-Trail ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Nissan March. Käyttäjämme ovat löytäneet Nissan X-Trail tarjouksia kaupungissa Guadalajara keskimääräiseen hintaan 39 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 5 € per päivä. Mallin Nissan March vuokraaminen kaupungissa Guadalajara maksaa yleensä keskimäärin 21 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 4 € per päivä.

Tärkeää tietoa Guadalajara autonvuokrauksesta

Guadalajara on Meksikon toiseksi suurin kaupunki, joka tunnetaan tequilastaan, mariachistaan ja historiastaan. Autonvuokraus Guadalajarassa, Meksikossa on paras tapa päästä kaupungista kaikkiin kauniisiin nähtävyyksiin sen lähellä. Tequilan kaupunki on noin tunnin matkan päässä Guadalajarasta. Se on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi, ja se on tunnettu tequilan valmistuksesta kaikkien sitä ympäröivien agave-kasvien ansiosta. Kun olet keskustassa, voit jättää Guadalajaran vuokra-autosi parkkiin ja tutustua siihen kävellen. Halvan autonvuokrauksen löytäminen Guadalajarasta on mahdollista ja luultavasti helpompaa, jos varaat sen suoraan lentokentältä. Guadalajarassa on noin 40 autovuokraamoa, joista voit valita. Ajomatka kaupunkiin kansainväliseltä päälentokentältä kestää noin puoli tuntia valtatietä 44 pitkin, joka on yksi kaupunkiin johtavista pääväylistä.

Kannattaako Guadalajarassa vuokrata auto?

Guadalajaran keskustaa katsellessasi voit liikkua kävellen, mutta sinun on hyvä hankkia vuokra-auto Guadalajarassa, jotta voit käydä kaikessa nähtävässä. Matkasi Guadalajaran vuokra-autolla ei olisi täydellinen näkemättä pienempää siirtomaakaupunkia Tlaquepaquea matkallasi Meksikon suurimmalle järvelle, Chapala-järvelle. Guadalajaran vuokra-autoilla pääset sinne alle tunnissa. Toinen huippukohde kaupungista käsin on Tepatitlánin siirtomaa-aikainen kaupunki, joka tunnetaan Jaliscon ylängönä. Jos satut käymään huhtikuun kahden viimeisen viikon aikana, pääset todistamaan kaupungin juhlallisuuksia. Monilla keskustan alueella sijaitsevilla hotelleilla on parkkipaikkoja, joihin voit jättää vuokra-auton; jos näin ei ole, paras vaihtoehto on luultavasti jättää se yksityiselle parkkipaikalle keskustassa. Yksi eniten liikennöidyistä valtateistä on Meksiko Cityn ja Guadalajaran yhdistävä valtatie 150.

Mitä liikennelakeja minun pitäisi tietää ajaessani Guadalajarassa?

Ennen kuin ajat uudessa paikassa, suosittelemme tutustumaan kaikkiin liikennelakeihin, jotka saattavat poiketa siitä, mihin olet tottunut. Kun ajat vuokra-autollasi Guadalajarassa, suosittelemme pitäytymään ajamisessa päivänvalossa, varsinkin kun et ole kaupungissa. Meksikossa käytetään metrijärjestelmää, joten kaikki kyltit ja etäisyydet ilmoitetaan kilometreinä. Meksikossa ajellessasi tulet huomaamaan, että yllättävissä paikoissa on hidastetöyssyjä, joten varo niitä. Monissa risteyksissä on liikennevalojen sijaan liikenneympyrät. Kaupungeissa ne voivat olla kaoottisia, joten ole tarkkaavainen ja aja turvallisesti. Ole varovainen tequilan kanssa. Suosittelemme jättämään vuokra-auton, jos aiot juoda. Meksikossa sallittu alkoholipitoisuuden raja veressä on 0,8 promillea. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan asian Guadalajaran moottoriajoneuvo-osastolta, jos liikennelakeihin on tullut muutoksia.

Tarvitsenko erikoisluvan vuokra-auton hankkimiseen Guadalajarassa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Jos vierailet Meksikosta ja yrität vuokrata auton, eikä ajokorisi ole englanninkielinen, tarvitset kansainvälisen ajokortin. Lupa on voimassa ajokorttisi käännöksenä, ja siihen on liitettävä alkuperäinen asiakirja. Guadalajaran auton vuokrauksen alaikäraja on 21 vuotta, ja todennäköisesti joudut maksamaan maksun, jos olet alle 25-vuotias ja lisäksi voit mahdollisesti varata vain economy-luokan autonvuokrauksen. Lisäksi he vaativat, että sinulla on pitänyt olla ajokortti vähintään kaksi vuotta.


0

Guadalajara autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Guadalajara, Jalisco

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,4

Value

6,6

Ace

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,1

Value

6,2

MEXRENTACAR

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

5,5

Value

5,0

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,8

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,8

Nouto/palautus

4,9

Value

4,6

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,9

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

3,6

Nouto/palautus

4,5

Value

3,2

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

4,2

Nouto/palautus

4,5

Value

4,2

keddy by Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,8

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Value

3,6

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,3

Kokonaisarvosana

3,2

Nouto/palautus

4,1

Value

3,3

Vuokraa auto läheltä kohteen Guadalajara suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Guadalajara

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Guadalajara - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Guadalajara, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Guadalajara, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Guadalajara vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Guadalajara, kuten MEXRENTACAR , Alamo ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Guadalajara, Meksiko?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Guadalajara huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 70 km/t ellei toisin mainita. Guadalajara taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Guadalajara rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mitsubishi Xpander vuokra-autoja kaupungissa Guadalajara?

Millainen sää on kohteessa Guadalajara, Meksiko kuukauden marraskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Guadalajara kuukauden marraskuu aikana on 17 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 10 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Guadalajara samanlainen kuin muualla Jalisco alueella?

Jos etsit Guadalajara vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden marraskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Jalisco lämpötila on yleensä 25 °C ja sademäärä vastaavasti 13 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Guadalajara hinnat?

autoa Guadalajara hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Guadalajara?

69 toimijaa on valittavissa autoa Guadalajara marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Guadalajara?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Guadalajara. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Guadalajara?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Guadalajara. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Guadalajara?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Guadalajara on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Guadalajara?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Guadalajara suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Guadalajara, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Guadalajara, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Guadalajara momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Guadalajara.

Löytyykö kohteesta Guadalajara autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Guadalajara.

Voinko etsiä Guadalajara vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Guadalajara.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Guadalajara

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.