Autonvuokraus Medford, Oregon

Haussa halpa vuokra-auto Medford, OR? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Medford, OR, Yhdysvallat
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Medford, OR, Yhdysvallat
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Medford: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Medford, OR
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Value

8,4
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Value

7,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Value

7,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,0

Value

6,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

5,7

Value

5,6
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Medford, OR kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Medford lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Medford

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Medford noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Budget, Alamo ja Enterprise ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Medford autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Medford, OR autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Medford. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Medford valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Medford, OR?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Medford on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Medford ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Medford?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Medford on Chevrolet Impala ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Toyota Corolla. Käyttäjämme ovat löytäneet Chevrolet Impala tarjouksia kaupungissa Medford keskimääräiseen hintaan 39 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 31 € per päivä. Mallin Toyota Corolla vuokraaminen kaupungissa Medford maksaa yleensä keskimäärin 48 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 27 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Cadillac XTS vuokra-autoja kaupungissa Medford?

  Vuokraamolla Major Agency on Cadillac XTS autoja saatavilla kaupungissa Medford 89 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Cadillac XTS saatavuus kaupungissa Medford voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Medford, OR kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Medford kuukauden tammikuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 61 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Medford kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Medford. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Medford vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Toyota Corolla.

 • Onko sää kaupungissa Medford samanlainen kuin muualla Oregon alueella?

  Ilmasto alueella Oregon kuukauden tammikuu aikana on yleensä 5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 93 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Medford lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Medford