Autonvuokraus Manaus, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Manaus, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Manaus, AM, Brasilia
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Manaus, AM, Brasilia
ti 1/2
Keskipäivä
ti 8/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Manaus: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Manaus, Brasilia
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

7,6

Value

7,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Manaus, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Manaus Eduardo Gomes Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Manaus

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Manaus noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Alamo ja Dollar ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Manaus COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Manaus. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Manaus, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Manaus sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Manaus. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Manaus, Brasilia?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Manaus tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä Manaus kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Manaus ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Manaus?

  Hyundai Accent ja Chevrolet Spark automallit kaupungissa Manaus ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Manaus voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 20 €/päivä ja alhaisimmillaan 8 €/päivä. Chevrolet Spark vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 23 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 13 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Manaus, Brasilia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Manaus kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 28 °C lämpötiloja ja 20 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Manaus ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Manaus samanlainen kuin muualla Amazonas alueella?

  Jos etsit Manaus vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Amazonas lämpötila on yleensä 28 °C ja sademäärä vastaavasti 20 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Manaus