Localiza autonvuokraukset kaupungista Manaus

Etsi ja vertaa hyviä Localiza vuokra-autotarjouksia kaupungissa Manaus

Manaus, AM, Brasilia
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Manaus, AM, Brasilia
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Manaus Localiza toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Localiza vuokra-autojen sijainneista Manaus, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Localiza autonvuokrauksesta kaupungissa Manaus

Localiza haluaa varmistaa, että Manaus alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Localiza on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Manaus vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Manaus Eduardo Gomes Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Localiza autonvuokrauskeskuksen osoite on Av Santos Dumont, 1350, Taruma.

Kaupungista Manaus löytyy Localiza vuokraamolta 6 toimipistettä. Av Santos Dumont, 1350, Taruma on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 79 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Localiza vuokra-auton kaupungista Manaus tekivät sen osoitteessa Av Santos Dumont, 1350, Taruma sijaitsevassa toimipisteessä.