Localiza autonvuokraukset kaupungista Manaus

Etsi ja vertaa hyviä Localiza vuokra-autotarjouksia kaupungissa Manaus

Manaus, AM, Brasilia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Manaus, AM, Brasilia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Manaus Localiza toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Localiza vuokra-autojen sijainneista Manaus, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Localiza

7 sijaintia

Tietoja Localiza autonvuokrauksesta kaupungissa Manaus

Onko vuokraamolla Localiza toimipistettä kentällä Manaus Eduardo Gomes Intl lentokenttä?

Kentältä Manaus Eduardo Gomes Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Localiza autonvuokrauskeskuksen osoite on Av Santos Dumont, 1350, Taruma.

Kuinka monta Localiza autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Manaus?

Kaupungista Manaus löytyy Localiza vuokraamolta 7 toimipistettä. Av Santos Dumont, 1350, Taruma on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 81 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Localiza vuokra-auton kaupungista Manaus tekivät sen osoitteessa Av Santos Dumont, 1350, Taruma sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Manaus hinnat?

autoa Manaus hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Manaus?

49 toimijaa on valittavissa autoa Manaus syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Manaus?

Eri maissa, myös kohteessa Manaus, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Manaus?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Manaus. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Manaus

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.