Autonvuokraus Rio de Janeiro, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Rio de Janeiro, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rio de Janeiro, RJ, Brasilia
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Rio de Janeiro, RJ, Brasilia
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rio de Janeiro: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rio de Janeiro, Brasilia
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,8

Value

6,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,3

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

5,7

Value

5,6
18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

3,3

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,3

Comfort

3,3

Kokonaisarvosana

3,3

Value

3,3
14 sijaintia
11 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rio de Janeiro, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rio de Janeiro

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rio de Janeiro noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Rio de Janeiro sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Hertz, Budget ja Alamo. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Rio de Janeiro, Brasilia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Rio de Janeiro on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Rio de Janeiro suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, MOVIDA ja Localiza, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rio de Janeiro, Brasilia?

  60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Rio de Janeiro, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rio de Janeiro ovat 80 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Rio de Janeiro huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rio de Janeiro?

  Keskimääräiseen hintaan 19 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Rio de Janeiro on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Audi A3 vuokraaminen kaupungissa Rio de Janeiro keskimääräiseen hintaan 28 €/pvä (6 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Rio de Janeiro?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Unidas on malli Audi A4 tarjolla vuokrattavaksi kaupungissa Rio de Janeiro keskimääräiseen 47 € per päivä hintaan. Pidä mielessä, että Audi A4 vuokra-autojen saatavuus kaupungissa Rio de Janeiro voi muuttua pikaisesti.

 • Millainen sää on kohteessa Rio de Janeiro, Brasilia kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Rio de Janeiro kuukauden tammikuu aikana on 27 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 130 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Vaikka lämpötilat ovat tavallista korkeammat tammikuu aikana, sateen mahdollisuus on myös suuri. momondo suosittelee ilmastoidun auton vuokraamista, jotta pysyt mukavan viileänä kohteessa Rio de Janeiro

 • Onko sää kaupungissa Rio de Janeiro samanlainen kuin muualla Rio de Janeiro alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Rio de Janeiro road triplle alueelle Rio de Janeiro tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 27 °C ja sademäärän vastaavasti 130 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Rio de Janeiro