Autonvuokraukset kohteessa Punta Cana, La Altagracia

Haussa halpa vuokra-auto Punta Cana, La Altagracia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Punta Cana

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Punta Cana

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Punta Cana?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Punta Cana löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Punta Cana on 31 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Punta Cana?

Vuokraamolla National on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Punta Cana 3 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Punta Cana?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Punta Cana on Chevrolet Spark ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Kia Picanto. Käyttäjämme ovat löytäneet Chevrolet Spark tarjouksia kaupungissa Punta Cana keskimääräiseen hintaan 36 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 21 € per päivä. Mallin Kia Picanto vuokraaminen kaupungissa Punta Cana maksaa yleensä keskimäärin 39 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 25 € per päivä.

Tärkeää tietoa Punta Cana autonvuokrauksesta

Punta Canan vierailu ei voi olla täydellinen käymättä sen hienoilla rannoilla, kuten Bavarossa, Macaossa ja Isla Saonassa. Autonvuokraus Punta Canassa vie sinut Punta Canan piilotettuihin helmiin, kuten Hoyo Azuliin, ChocoMuseoon ja Coco Bongoon. Autoilijoiden kannattaa käyttää valtatietä DR3, sillä se yhdistää useimmat Punta Canan nähtävyydet ja paikat. Pysäköinti Punta Canassa voi olla haastavaa, sillä se on vilkas kaupunki. Useissa lomakohteissa ja hotelleissa voi olla ilmainen pysäköinti, mutta useimmat pysäköintialueet Punta Canassa ovat maksullisia tai mittarillisia. Autovuokraamoja on yli 10, joten vuokra-autojen hankkiminen Punta Canassa on helppoa ja nopeaa.

Kannattaako vuokrata auto Punta Canassa vierailun ajaksi?

Punta Canassa on runsaasti parkkipaikkoja ja parkkihalleja, joten sinun ei tarvitse huolehtia parkkipaikan löytymisestä. Punta Cana on vilkas kaupunki, jossa on useita liikenteen solmupisteitä, kuten DR3, suosituin valtatie. Jos haluat välttää liikenneruuhkia, pysyttele poissa valtateiltä varhain aamulla ja alkuillasta. Autonvuokraus on helppo tapa päästä Punta Canan nähtävyyksiin, kuten Puerto Plataan, Las Galerasiin, Jarabacoaan ja La Romaan. Nämä nähtävyydet ovat jakautuneet ympäri Punta Canaa, joten halpa autonvuokraus on kätevä tapa kiertää niitä. Punta Cana on käveltävä kaupunki, mutta useimmat näistä lomakohteista ovat jakautuneet ympäröiville alueille ja kaupunkeihin, joten autonvuokraus Punta Canassa on halpa ja kätevä tapa matkustaa.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä ajaessani Punta Canan alueella?

Punta Canan liikennesääntöjen mielessä pitäminen auttaa turvalliseen liikkumiseen vuokra-autolla. Punta Canassa ajetaan aina tien oikealla puolella, ja kuljettajilla on aina oltava mukanaan ajokortti. Turvavyöt ovat pakolliset jokaiselle matkustajalle Punta Canan vuokra-autossa. Häiriintyneessä tilassa ajaminen ei ole sallittua. Kuljettajilla on 0,1 promillen alkoholiraja ajon aikana. Kuorma-autoilla on etusija henkilöautoihin nähden. Nopeusrajoitukset on merkitty kilometreinä siten, että valtateillä on korkeammat rajoitukset ja esikaupungeissa ja pikkukaupungeissa matalammat. Jos haluat pysyä ajan tasalla kaikista Punta Canan uusista Liikennelaista, tarkista asia kaupungin moottoriajoneuvo-osastolta.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Punta Canassa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Kaikki autonvuokraukset, mukaan lukien henkilöautojen ja turistiluokan autojen vuokraukset, vaativat tiettyjä papereita. Saadakseen autonvuokrauksen Punta Canassa kuljettajan on oltava vähintään 21-vuotias. Alle 25-vuotiailta kuljettajilta saatetaan veloittaa enemmän, kun he hankkivat halpoja vuokra-autoja Punta Canassa. Sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti. Muista maista, kuten Yhdysvalloista ja Kanadasta, tulevat vuokraajat voivat esittää kotimaansa ajokortin. Jos maassasi ei kuitenkaan ole latinalaisin kirjaiminen kirjoitettuja ajokortteja, suosittelemme hankkimaan kansainvälisen ajokortin. Kaikkien vuokraajien on esitettävä luottokortti, sillä useimmat autovuokraamot eivät hyväksy pankkikortteja, maksumääräyksiä tai shekkejä.


0

Punta Cana autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Punta Cana, La Altagracia

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

E-Z Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Value

4,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

4,6

INTERRENT

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

4,6

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,8

Comfort

3,7

Kokonaisarvosana

2,5

Nouto/palautus

3,1

Value

2,0

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Punta Cana suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Punta Cana

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Punta Cana - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Punta Cana, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Punta Cana sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Europcar, Alamo ja Ace peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Punta Cana lokakuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Punta Cana kuukauden lokakuu aikana. Kohteessa Punta Cana sataa keskimäärin 117 mm cm ja lämpötila on noin 26 °C lokakuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Punta Cana maksaa keskimäärin 58 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Punta Cana on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Punta Cana ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 100 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Explorer vuokra-autoja kaupungissa Punta Cana?

Millainen sää on kohteessa Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta kuukauden syyskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Punta Cana kuukauden syyskuu aikana voivat odottaa 28 °C lämpötiloja ja 102 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Punta Cana samanlainen kuin muualla La Altagracia alueella?

Jos etsit Punta Cana vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen La Altagracia lämpötila on yleensä 28 °C ja sademäärä vastaavasti 102 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Punta Cana hinnat?

autoa Punta Cana hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Punta Cana?

40 toimijaa on valittavissa autoa Punta Cana syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Punta Cana?

Eri maissa, myös kohteessa Punta Cana, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Punta Cana?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Punta Cana. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Autonvuokraus Punta Cana naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Punta Cana alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Dominikaanisen tasavallan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Dominikaanisen tasavallan

Aloita matkan suunnittelu - Punta Cana


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Punta Cana?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Punta Cana voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Punta Cana?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Punta Cana antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Punta Cana, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Punta Cana, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Punta Cana momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Punta Cana.

Löytyykö kohteesta Punta Cana autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Punta Cana autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Punta Cana vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Punta Cana.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Punta Cana

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.