Autonvuokraus Kiel, Saksa

Haussa halpa vuokra-auto Kiel, Saksa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kiel, Saksa
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Kiel, Saksa
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Kiel: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kiel, Saksa
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

9,0
10 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kiel, Saksa kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Hampuri lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kiel

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kiel noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Kiel sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Enterprise. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kiel, Saksa?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Kiel tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Kiel kaupungissa Tiedotus. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Kiel ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kiel?

  Keskimääräiseen hintaan 47 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 19 €/pvä), Volkswagen Polo vuokra-autot kaupungissa Kiel on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Ka vuokraaminen kaupungissa Kiel keskimääräiseen hintaan 24 €/pvä (14 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Kiel?

  Vuokraamolla Sixt on Volvo XC90 autoja saatavilla kaupungissa Kiel 46 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Volvo XC90 saatavuus kaupungissa Kiel voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Kiel, Saksa kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Kiel kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 1 °C lämpötiloja ja 70 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kiel kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Kiel. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kiel vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Opel Corsa, Ford Ka tai Volkswagen Polo.


Autonvuokraukset kaupungin Kiel lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Kiel

Aloita matkan suunnittelu - Kiel