Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Kiel

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kiel

Kiel, Saksa
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Kiel, Saksa
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kiel Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Kiel, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Kiel

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kiel?

Vuokraamolla Sunnycars on 5 toimipistettä kaupungissa Kiel. Heidän Theodor-Heuss-Ring 124 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 91 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Kiel, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Theodor-Heuss-Ring 124 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kiel hinnat?

autoa Kiel hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kiel?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kiel osiossa on 36 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiel?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Kiel. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kiel?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiel, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Schleswig-Holstein

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Schleswig-Holstein, kuten Sunnycars in Lyypekki ja Sunnycars in Norderstedt

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiel

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.