Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Arrecife

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Arrecife

Arrecife, Lanzarote, Espanja
7. lokakuu — 14. lokakuu
Sama palautus
Arrecife, Lanzarote, Espanja
pe 7/10
Keskipäivä
pe 14/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Arrecife Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Arrecife, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Arrecife

Sunnycars haluaa varmistaa, että Arrecife alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Arrecife vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 3 toimipaikkaa kentällä Arrecife Lanzaroten lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Guacimeta, Airport ja C/ Llanos De La Camella.

Ruperto González Negrín, 8 on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 8 toimipisteistä, joita kaupungista Arrecife löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Ruperto González Negrín, 8 sijaitsevassa toimipisteessä.