Enterprise autonvuokraukset kaupungista Schaumburg

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Schaumburg

Schaumburg, IL, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Schaumburg, IL, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Schaumburg Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Schaumburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Value

5,0

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Schaumburg

Jokaisella Enterprise autovuokraamon toimipisteellä kentällä Schaumburg tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Chicago O'Hare Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Enterprise autonvuokrauskeskuksen osoite on 10255 W Zemke Blvd.

Kyllä, Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Schaumburg. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise johonkin heidän Schaumburg toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Vuokraamolla Enterprise on 4 toimipistettä kaupungissa Schaumburg. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise toimipiste kaupungissa Schaumburg sijaitsee osoitteessa 950 S Roselle Road. 66 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Schaumburg teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Enterprise vuokra-autot kaupungissa Illinois

Varaa Enterprise vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Illinois

Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä