Enterprise autonvuokraukset kaupungista Kihei

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kihei

Kihei, Maui, HI, Yhdysvallat
26. elokuu — 2. syyskuu
Sama palautus
Kihei, Maui, HI, Yhdysvallat
pe 26/8
Keskipäivä
pe 2/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kihei Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Kihei, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Kihei

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Kihei sijaitseva vuokraamo Enterprise on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Kahuluin lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Enterprise autonvuokrauskeskuksen osoite on 101 Airport Access Road.

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Kihei. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Kihei alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Enterprise on 4 toimipistettä kaupungissa Kihei. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise toimipiste kaupungissa Kihei sijaitsee osoitteessa Wailea Marriott - Onsite. 63 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Kihei teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Enterprise vuokra-autot kaupungissa Havaiji

Varaa Enterprise vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Havaiji

Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä