Autonvuokraus Tbilisi, Georgia

Haussa halpa vuokra-auto Tbilisi, Georgia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tbilisi, Georgia
2. joulukuu — 9. joulukuu
Sama palautus
Tbilisi, Georgia
to 2/12
Keskipäivä
to 9/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Tbilisi, Georgia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

25 € - 72 €

Kaikki autotyypit

25 € - 74 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tbilisi, Georgia on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tbilisi, Georgia on lokakuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tbilisi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tbilisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tbilisi Pieni vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tbilisi, Georgia on 26 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tbilisi, Georgia on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tbilisi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tbilisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tbilisi Maasturi vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Tbilisi: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tbilisi, Georgia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

6,4

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,2

Hinta-laatusuhde

6,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Mukavuus

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Hinta-laatusuhde

4,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

1,9

Mukavuus

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Hinta-laatusuhde

1,9
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Tbilisi, Georgia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tbilisi Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Tbilisi

Ajankohtana marraskuu tähän päivään mennessä, 4 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Tbilisi.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Tbilisi noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Avis, Budget ja Thrifty ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Tbilisi autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Tbilisi, Georgia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Tbilisi vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Tbilisi, kuten Avis, Budget ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Tbilisi, Georgia?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Tbilisi on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Tbilisi ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Tbilisi, Georgia kuukauden marraskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Tbilisi kuukauden marraskuu aikana on 8 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen marraskuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Tbilisi kuukauden marraskuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Tbilisi.

Onko sää kaupungissa Tbilisi samanlainen kuin muualla T'bilisi alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Tbilisi ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella T'bilisi lämpötila kuukauden aikana marraskuu on 8 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Georgia


Autonvuokraukset kaupungin Tbilisi lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Tbilisi

Aloita matkan suunnittelu - Tbilisi