Autonvuokraukset kohteessa Tbilisi, T'bilisi

Haussa halpa vuokra-auto Tbilisi, T'bilisi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tbilisi, Georgia
12. December — 19. December
Tbilisi, Georgia
Tue 12/12
Keskipäivä
Tue 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tbilisi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tbilisi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tbilisi?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tbilisi löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 17 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tbilisi on 17 €/pvä.

Tärkeää tietoa Tbilisi autonvuokrauksesta

Tbilisin autonvuokrauksen ansiosta voit vierailla kaupungin ihanissa nähtävyyksissä, kuten Tbilisin Pyhän kolminaisuuden katedraalissa, Narikalan linnoituksessa ja Mtatsmindan puistossa, kauniiden maisemien ja arkkitehtuurin vuoksi. Löydät Tbilisin autonvuokrauspaikkoja lentokentältä ja lentokentän ulkopuolelta, ja tunnetuilta yrityksiltä, kuten Dollar, Alamo ja Rent Motors. Eri palveluntarjoajat varmistavat, että saat tarpeisiisi sopivan auton, myös economy vuokra-auton budjettiystävälliseen matkaan. Voit liikkua kaupungissa kätevästi, sillä Tbilisissä on hyvin kehittynyt tieverkosto, kuten Mnatobi-katu, Lami-katu ja Chabua Amirejibi -valtatie. Voit nauttia näkymistä Mtkvari-joelle ajaessasi Nikoloz Baratshvili Named Left Bank ja Zviad Gamsakhurdia Named Right Bank -kaduilla. Georgian kaupunki sallii pysäköinnin mihin tahansa vapaaseen paikkaan, joka ei estä tieliikennettä, mikä helpottaa kätevää liikkumista ostoksilla, ravintolareissuilla tai retkillä. Tbilisissä on noin 205 autonvuokrauspaikkaa, joten sinun ei tarvitse kokea turhauttavaa etsintää löytääksesi luksusauton tai jopa henkilöpakettiauton vuokrauksen.

Kannattaako Tbilisissä vuokrata auto?

Tbilisissä on useita pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien maksullinen ja ilmainen pysäköinti, mikä lisää mukavuutta. Voit jättää ajoneuvosi vapaasti mihin tahansa paikkaan, jossa ei ole maksullisen pysäköinnin merkkejä ja pysäköintikylttejä. Lisäksi voit löytää joitakin ilmaisia pysäköintipaikkoja, kuten Gabriadze-teatterin ja Rauhansillan lähellä olevat pysäköintialueet. Maksullisilla pysäköintialueilla on P-kyltti, johon on liitetty yrityksen logo, joka myös määrää Tbilisin pysäköintimaksut. Näin ollen voit mukavasti maksaa päivä- tai viikkomaksun ja pysäköidä mihin tahansa kaupungin pysäköintialueelle ilman sakon riskiä. Monilla tbilissiläisillä on autoja, jotka aiheuttavat ruuhkia pääkaduilla aamu- ja iltaruuhka-aikoina, ja tietyillä reiteillä, kuten Chavchavadze Avenuella, on ajoittain iltapäiväruuhkaa. Vuokra-autoilla Tbilisissä voit ajaa vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä naapurialueille, kuten Vaziani Companyyn viinielämyksiä varten. Kaupungissa on joitakin ikonisia maamerkkejä lähellä toisiaan, joten se on käveltävissä. Siitä huolimatta lukuisat nähtävyydet muilla alueilla kaupungin sisällä ja sen ympäristössä tekevät kyydin hankkimisesta Tbilisin autonvuokraamosta viisaan vaihtoehdon. Vuokra-auton hankkiminen antaa sinulle mahdollisuuden selviytyä odottamattomista myöhästymisistä tai aikataulumuutoksista stressittömästi, sillä Tbilisin julkiset bussit liikennöivät avain tiettyinä aikoina.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää pitää mielessä ajaessani Tbilisissä?

Kuljettajat toimivat tien oikealla puolella nopeilla ajonopeuksilla ja nopeilla kaistanvaihdoilla, jotka sinun on syytä pitää mielessäsi ajaessasi. Tbilisissä vaaditaan kuljettajalta ja edessä matkustavalta turvavyön käyttöä, mutta samaa sääntöä ei sovelleta takapenkillä istuviin matkustajiin. Varo juomista sosiaalisissa tilaisuuksissa, sillä Georgiassa on tiukka rattijuopumuslaki; veren sallittu alkoholipitoisuusmäärä on 0,3 promillea. Voit etsiä mahdollisia lakimuutoksia ja lisätietoja tarkistamalla Tbilisin moottoriajoneuvo-osastolta, jotta pysyt turvallisella puolella.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa vuokra-autolla ajamiseen Tbilisissä, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Monissa autovuokraamoissa Tbilisissä edellytetään, että olet yli 23-vuotias ja sinulla on vähintään kolmen vuoden ajokokemus. Useimmat hyväksyvät maksun vain luottokortilla. Sinun on esitettävä voimassaoleva ajokortti ja henkilökortti tai passi saadaksesi palveluja yrityksiltä, vaikka saisit halvan autonvuokrauksen Tbilisissä. Ulkomaalaisten kuljettajien on tuotava mukanaan kansainvälinen ajokortti, jos ajokortti on kirjoitettu muilla kuin kyrillisillä tai latinalaisilla aakkosilla.


Autonvuokraustarjoukset Tbilisi, T'bilisi

Löydä kohteesta Tbilisi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

22 € - 62 €

Kaikki autotyypit

22 € - 77 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tbilisi, Georgian on 35 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Tbilisi, Georgian on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tbilisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tbilisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tbilisi, Georgian on 26 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Tbilisi, Georgian on maaliskuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tbilisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tbilisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tbilisi, Georgian on 34 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Tbilisi, Georgian on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tbilisi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tbilisi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tbilisi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tbilisi, T'bilisi

SURPRICE CAR RENTAL

4 sijaintia

Ace

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,8

Value

8,0

Hertz

3 sijaintia

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,5

Value

5,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

4,6

Value

6,0

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

1,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

GTG Car Rental

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tbilisi

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tbilisi

Suositut autotyypit

SUV, Intermediate, Compact

Halvin vuokra-auto

46 €

Suosituin malli

Hyundai Tucson
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tbilisi viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Intermediate, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tbilisi on 46 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 64 €/pvä.
Kohteen Tbilisi suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai Tucson.

Vuokraa auto läheltä kohteen Tbilisi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tbilisi

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tbilisi - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tbilisi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Tbilisi, Georgia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Tbilisi vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Tbilisi, kuten Alamo, Avis ja Budget tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tbilisi tammikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Tbilisi kuukauden tammikuu aikana. Kohteessa Tbilisi sataa keskimäärin 20 mm cm ja lämpötila on noin 3 °C tammikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Tbilisi maksaa keskimäärin 47 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tbilisi, Georgia?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Tbilisi on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Tbilisi ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Tbilisi, Georgia kuukauden joulukuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Tbilisi kuukauden joulukuu aikana on 3 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 20 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Tbilisi samanlainen kuin muualla T'bilisi alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Tbilisi ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella T'bilisi lämpötila kuukauden aikana joulukuu on 3 °C ja mahdollinen sademäärä 20 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tbilisi hinnat?

autoa Tbilisi hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tbilisi?

joulukuuta 2023 alkaen 71 toimijaa on valittavissa autoa Tbilisi osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tbilisi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tbilisi. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tbilisi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Tbilisi. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tbilisi?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Tbilisi käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tbilisi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tbilisi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tbilisi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Tbilisi, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tbilisi momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Tbilisi momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Tbilisi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Tbilisi vuokra-autoille.

Voinko etsiä Tbilisi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Tbilisi vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tbilisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.