Varaa lentoja Frontier lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 22/3
ke 29/3

Tietoa kohteesta Frontier

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Frontier suosituista reiteistä

Halvin reitti

14 €

Suosituin reitti

ATL - MIA

Lyhin lento

1t 10m

Pisin lento

16t 29m
Halvin Frontier lentämä reitti on Las Vegas Harry Reid - Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema hintaan 14 €
Lento kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson kohteeseen Miami on tällä hetkellä suosituin Frontier reitti
Nopein Frontier lentoreitti on Las Vegas (LAS) - Santa Ana (SNA) ja sen kesto on 1t 10m
Pisin Frontier lentämä reitti on San Diego (SAN) - Salt Lake City (SLC) ja sen kesto on 16t 29m

Frontier arvostelut

6,4
OKPerustuu 6926 vahvistettuun arvosteluihin
5,4Ateriat
6,0Mukavuus
5,1Viihde
6,9Koneeseennousu
6,6Kokonaisarvosana
7,3Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Frontier lentämisestä

Ei, Frontier ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Frontier lennon, niin voit valita Portland kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Aeromexico lentoa.

Denverin kansainvälinen lentoasema, Las Vegas Harry Reid ja Philadelphian kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Frontier operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Frontier strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Frontier lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Frontier lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Frontier lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Frontier lentoyhtiölle numeroon +1 801-401-9000 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flyfrontier.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema kentälle Las Vegas Harry Reid 0 välilaskulla hintaan 32 € on halvin Frontier kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Frontier lennon, niin kentältä kentältä Las Vegas Harry Reid kentälle Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 14 € on halvin vaihtoehto.

Tällä hetkellä Frontier edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 60x40x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 45x35x20 cm.


Frontier lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Frontier lennon tila
pe 3/17

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.