Varaa lentoja Aeroflot lentoyhtiöltä

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Aeroflot arvostelut

7,5
HyväPerustuu 1440 vahvistettuun arvosteluihin
7,7Koneeseennousu
7,2Viihde
7,2Ateriat
7,6Mukavuus
8,1Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Aeroflot lentämisestä

Mikä on Aeroflotin kanta-asiakasohjelma?

Aeroflot-lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma on nimeltään Aeroflot Bonus ja siihen liittyminen on täysin ilmaista. Näin ollen erityisesti Venäjän lentoja vähänkään harrastavien kannattaa liittyä bonusohjelmaan ensimmäisestä Aeroflot-lennosta lähtien. Kanta-asiakasjärjestelmässä kerätään mailipisteitä, joita voi käyttää lentolippuihin, matkustusluokan korottamiseen, yhteistyökumppanien palveluihin sekä Mercy Miles -hyväntekeväisyysprojektin yhteistyökumppaneille lahjoittamalla. Maileja kerryttävät Aeroflot-varaukset, yhteistyölentoyhtiöiden kautta tehdyt lennot sekä lentoyhtiön kanssa yhteistyössä olevien pankkien luottokorttien käyttäminen ja ostospaikkojen palveluiden hyödyntäminen. Partnerilentoyhtiöiden ja Aeroflotin lennot kartuttavat mailipisteiden ohella myös korkeampaan kanta-asiakkuuden tasoon oikeuttavia pisteitä. Tarpeeksi pisteitä keräämällä pääsee käsiksi aiempaa parempiin etuihin ja Elite Club -statukseen. Etutasoja eliittiklubissa ovat hopea, kulta ja platina, joista jo ensimmäiselle pääseminen vaatii useita lentoja vuodessa. Hopeatasolla etuihin kuuluvat etuoikeutettu lähtöselvitys ja koneeseen nousu Aeroflotin lennoilla, suurempi lisäkuluttomien matkatavaroiden määrä, etuja paikkavarauksissa sekä useita muita hieman pienempiä etuja. Kultatasolla lisääntyvien pikkuetujen lisäksi saat käyttöoikeuden lentoasemilla sijaitseville Aeroflotin lounge-tiloille – itsellesi ja yhdelle vieraalle. Platinatasolla kaikkia etuja korotetaan entisestään ja saat tässä luokassa esimerkiksi oikeuden lahjoittaa kultatason jäsenyyskortin valitsemallesi henkilölle. Lisäksi tasojen noustessa myös mailipisteet kertyvät nopeammin jokaisella tasolla.

Kuinka paljon matkatavaraa Aeroflotin lennoille saa ottaa?

Sallitun lisäkuluttoman matkatavaran määrä riippuu Aeroflot-varauksesi lippuluokasta sekä mahdollisen kanta-asiakasjäsenyytesi tasosta. Matkustusluokasta riippuen ruumaan kirjattavia matkalaukkuja saa mukaan lisäkuluitta yhden tai kaksi, ja näiden sallittu koko kasvaa hieman korkeammissa lippuluokissa. Myös käsimatkatavaroissa painoraja on korkeampi esimerkiksi bisnesluokassa lentäessä. Mukaan saa kuitenkin ottaa yhden käsimatkatavaran, kuten repun tai pienen matkalaukun, joiden tulee mahtua käsimatkatavaroille tarkoitetuille hyllyille istuinten ylle. Huomioithan käsimatkatavaroissakin painorajat. Lisäksi matkustamoon saa ottaa mukaan henkilökohtaisen tavaran, kuten kannettavan tietokoneen laukkuineen tai käsilaukun. Lisätavaran tulee mahtua edessä olevan istuimen alle. Näiden rajoitusten lisäksi tietyt kanta-asiakkuuden tasot sallivat vielä ylimääräistä matkatavaraa.

Voinko lentää lemmikin kanssa Aeroflotilla?

Lemmikin kuljettaminen Aeroflot-lennoilla on mahdollista. Kohdekohtaiset rajoitukset ja tarkat tapauskohtaiset ohjeet kannattaa aina tarkistaa hyvissä ajoin etukäteen, kun varaat Aerflot-lentoa itsellesi ja lemmikillesi. Lemmikin mukaan ottaminen tulee yleensä ilmoittaa, varata ja maksaa etukäteen lentoyhtiön asiakaspalvelun kautta. Yleisenä ohjeena Aeroflotin lennoilla on, että pienet koirat sekä kissat voivat matkustaa matkustamiseen soveltuvassa kantolaukussa matkustamon puolella ja isommat koirat niille erikseen määritellyssä tilassa lentokoneen ruumassa. Lemmikin tulee pystyä kantolaukussaan tai -häkissään seisomaan suorassa sekä kääntymään ja makaamaan mukavasti. Etukäteen varattuna ja sovittuna ja asianmukaisten dokumenttien kanssa matkustamoon saa ilman lisäkuluja ottaa mukaan virallisen opaskoiran.

Onko lentoyhtiöllä Aeroflot lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, Aeroflot ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Aeroflot lennon, niin voit valita Pietari Pulkovo kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Smartavia lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Aeroflot operoi?

Moskova Šeremetjevo, Antalya ja Sotšin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Aeroflot operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Aeroflot strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Aeroflot lennon tilan?

Tarkista Aeroflot lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Aeroflot lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Aeroflot lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Aeroflot lentoyhtiölle numeroon 358 9 7530273 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa aeroflot.com.

Mitkä ovat lentoyhtiön Aeroflot hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Aeroflot edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 80 cm.


Suositut kansainväliset Aeroflot lennot

Haluatko lentää alueen Venäjä rajojen ulkopuolelle? Varaa Aeroflot kansainvälinen lento näihin suosittuihin kohteisiin

Aeroflot lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Aeroflot lennon tila
pe 9/29

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.