Halvat lennot Shizuoka

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot kaupungin Shizuoka lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Shizuoka lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nagoya Chubu Centrair lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Shizuoka

Helsinki (HEL) - Nagoya Chubu Centrair lentokenttä (NGO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Shizuoka kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nagoya Chubu Centrair, jolloin hinta on keskimääräinen 655 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Shizuoka?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Shizuoka?

    Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Shizuoka on 405 € per henkilö kaupungista Sydney, mikä on 44 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Shizuoka. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Shizuoka omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Shizuoka lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Shizuoka kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Izu Ōshima lentokenttä (92 km kaupungin Shizuoka keskustasta), Nagoya Airfield lentokenttä (136 km kaupungin Shizuoka keskustasta), Matsumoto lentokenttä (138 km kaupungin Shizuoka keskustasta), Tokion kansainvälinen lentoasema lentokenttä (142 km kaupungin Shizuoka keskustasta) tai Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (201 km kaupungin Shizuoka keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

  • Voiko kaupunkiin Shizuoka lentää jotenkin halvemmalla?

    Keskimääräinen hinta on 719 € henkilöä kohti ja Tokion kansainvälinen lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Shizuoka. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Aloita matkan suunnittelu - Shizuoka