Etsi halvat lennot Shizuoka

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Shizuoka lentotiedot ja trendit

Tutustu Shizuoka lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Shizuoka?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Shizuoka vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Tokio Narita (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 13t. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Shizuoka on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Tokio Narita lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Shizuoka

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Shizuoka on 108 € per henkilö kaupungista Soul, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Shizuoka. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Shizuoka omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Shizuoka kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Izu Ōshima lentokenttä (92 km Shizuoka keskustasta), Nagoya Airfield lentokenttä (136 km Shizuoka keskustasta), Tokio Haneda lentokenttä (142 km Shizuoka keskustasta), Nagoya Chubu Centrair lentokenttä (144 km Shizuoka keskustasta) tai Tokio Narita lentokenttä (201 km Shizuoka keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 1079 € henkilöä kohti ja Nagoya Airfield lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Shizuoka. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Shizuoka?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Shizuoka

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Shizuoka?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Shizuoka suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Aeroflot, Japan Airlines ja British Airways. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Aloita matkan suunnittelu - Shizuoka


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Shizuoka on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Shizuoka nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Shizuoka, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun kaikki mahdolliset Shizuoka lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Shizuoka. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.