Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja LATAM Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 22/5
ke 29/5
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta LATAM Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön LATAM Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

13 €

Suosituin reitti

PEI - BOG

Lyhin lento

0t 47m

Pisin lento

2t 37m
Halvin LATAM Airlines lentämä reitti on Bogotá El Dorado - Medellín Jose Maria Cordova Intl hintaan 13 €
Lento kohteesta Pereira Matecana kohteeseen Bogotá El Dorado on tällä hetkellä suosituin LATAM Airlines reitti
Nopein LATAM Airlines lentoreitti on Manta (MEC) - Quito (UIO) ja sen kesto on 0t 47m
Pisin LATAM Airlines lentämä reitti on Calama (CJC) - Concepción (CCP) ja sen kesto on 2t 37m

Tietoja lentoyhtiöllä LATAM Airlines lentämisestä

Mikä on LATAM Airlinesin kanta-asiakasohjelma?

LATAM Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään LATAM Pass, joka palkitsee lentoyhtiön asiakkaita lentojensa käyttämisestä eduin ja tarjouksin. Melko perinteiseen lentoyhtiön kanta-asiakasjärjestelmän tyyliin LATAM Passiin kerätään pisteinä maileja, joita voi halutessaan käyttää tarpeeksi niitä kerättyään matkustusluokan korottamiseen yksittäisillä lennoilla. Passia voi myös käyttää moniin yhteistyökumppanien tarjouksiin kuten hotellimajoituksiin. Kun käytössäsi on LATAM Pass ja varaat LATAM Airlines -lennot korkeammilla lipputasoilla, kerrytät samalla peruspisteistä eroavia eliittijäsenyyksiin mahdollistavia pisteitä, joilla kanta-asiakasstatusta voi korottaa. Eliittistatuksia on kaksi kultatasoa, platinataso sekä kaksi mustaa tasoa, joista jokainen tarjoaa enenevissä määrin lisäetuja. Siinä missä normaalin LATAM Pass -jäsenyyden haltija kerryttää pisteitä, joilla voi tehdä mukavia hankintoja ja palvelumuutoksia, saa korkeammilla kanta-asiakkuuden tasoilla pisteitä pikaisemmin, nopeammat jonotukset lähtöselvitykseen ja laukkujen luovutukseen, matkustusluokan korotuksia ja paljon muuta, jäsenyyden tasosta riippuen. LATAM Pass -jäseneksi liittyminen on ilmaista ja pieniä etuja sekä pisteiden keruuta varten on varsin kannattavaa liittyä jäseneksi, vaikka vain yhtäkin lentoa varten. Korkeammille jäsenyyden tasoille päästäkseen tarvitsee lentoja kuitenkin tehdä jo huomattavasti enemmän.

Kuinka paljon matkatavaraa LATAM Airlinesin lennoille saa ottaa?

Kaikki LATAM Airlines -varaukset, matkustusluokasta huolimatta, sallivat matkustamoon mukaan pienen repun tai esimerkiksi kannettavan tietokoneen laukkuineen. Suurimmalla osalla lippuluokista pystyy mukaan ottamaan myös istuimien ylle käsimatkatavaraosastolle mahtuvan pienen matkalaukun tai repun. Arvokkaammilla lippuluokilla painorajat kasvavat hieman. LATAM Airlines -lennot sallivat ruumaan meneviä matkatavaroita reitistä ja lippuluokasta riippuen. Monilla lippuluokilla ruumaan menevistä laukuista tulee maksaa pieni korvaus. LATAM Pass -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat toisaalta platinatasosta eteenpäin ja lippuluokasta riippumatta ottaa ruumaan yhden ylimääräisen laukun. Sallitut matkatavaramäärät kannattaa tarkistaa lentoa varatessa, jotta lähtöhetkellä ei tule yllättäviä lisäkuluja.

Voinko lentää lemmikin kanssa LATAM Airlinesilla?

LATAM Airlines -lennot sallivat yleisesti kissan ja koiran kanssa matkustamisen, mutta tämä kannattaa aina varmistaa erikseen, sillä kohdekohtaisia eroja esiintyy melkoisesti. Eläinkuljetuksesta pitää joka tapauksessa tehdä erillinen hakemus. Kissat sekä pienemmät koirat voi halutessaan kuljettaa Economy-luokassa matkustamiseen soveltuvassa kantolaukussa. Kuljetuslaukussa tulee olla riittävästi tilaa eläimen mukavaan olemiseen. Isommat koirat voivat kulkea lentokoneessa ruumassa sijaitsevassa erillisessä alueessa, jonka olotilat eivät suuresti eroa matkustamosta ilman ja metelin suhteen. Lennoilla sallitaan matkustamoon myös virallisilla opaskoira-dokumentaatioilla varustetut opaskoirat. Koiran tulee luonnollisesti olla koulutuksen saanut ja hihnassa tai valjaissa kiinni. Monilla reiteillä myös henkiseksi tueksi tarkoitettu koira saa tulla matkustamoon, mikäli asiasta on tehty etukäteen hakemus. Edellytyksinä ovat myös se, että koira pystyy olemaan matkustajan jaloissa tai penkin alla sekä käyttäytymään hyvin.

Onko lentoyhtiöllä LATAM Airlines lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, LATAM Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 46 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta LATAM Airlines operoi?

Pääsiäissaari Mataveri Intl, Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema ja Balmaceda Teniente Vidal ovat suosituimmat lentokentät, joissa LATAM Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön LATAM Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan LATAM Airlines lennon tilan?

Tarkista LATAM Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai LATAM Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme LATAM Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita LATAM Airlines lentoyhtiölle numeroon +56 600 526 2000 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa latam.com.

Mikä on halvin kotimainen LATAM Airlines lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Bogotá El Dorado kentälle Pereira Matecana 0 välilaskulla hintaan 32 € on halvin LATAM Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan LATAM Airlines lennon, niin kentältä kentältä Bogotá El Dorado kentälle Medellín Jose Maria Cordova Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 13 € on halvin vaihtoehto.

Mitkä ovat lentoyhtiön LATAM Airlines hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä LATAM Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x35x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 45x35x20 cm.


LATAM Airlines arvostelut

7,5
HyväPerustuu 2405 vahvistettuun arvosteluihin
7,6Koneeseennousu
8,1Henkilökunta
7,1Viihde
6,8Ateriat
7,4Mukavuus


LATAM Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi LATAM Airlines lennon tila
pe 5/17

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 22/5
ke 29/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.