Varaa lentoja LATAM Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tietoa kohteesta LATAM Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön LATAM Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

15 €

Suosituin reitti

NVA lento kohteeseen BOG

Lyhin lento

0t 38m

Pisin lento

20t 59m
Halvin LATAM Airlines lentämä reitti on Bogotá El Dorado - Armenia El Eden hintaan 15 €
Lento kohteesta Neiva La Marguita kohteeseen Bogotá El Dorado on tällä hetkellä suosituin LATAM Airlines reitti
Nopein LATAM Airlines lentoreitti on Pereira (PEI) - Medellín (MDE) ja sen kesto on 0t 38m
Pisin LATAM Airlines lentämä reitti on Cúcuta (CUC) - Medellín (MDE) ja se kestää 20t 59m

LATAM Airlines arvostelut

7,4
HyväPerustuu 3359 vahvistettuun arvosteluihin
7,0Viihde
7,5Kokonaisarvosana
8,0Henkilökunta
7,2Mukavuus
6,7Ateriat
7,5Koneeseennousu


Tietoja lentoyhtiöllä LATAM Airlines lentämisestä

LATAM Airlinesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään LATAM Pass, joka palkitsee lentoyhtiön asiakkaita lentojensa käyttämisestä eduin ja tarjouksin. Melko perinteiseen lentoyhtiön kanta-asiakasjärjestelmän tyyliin LATAM Passiin kerätään pisteinä maileja, joita voi halutessaan käyttää tarpeeksi niitä kerättyään matkustusluokan korottamiseen yksittäisillä lennoilla. Passia voi myös käyttää moniin yhteistyökumppanien tarjouksiin kuten hotellimajoituksiin. Kun käytössäsi on LATAM Pass ja varaat LATAM Airlines -lennot korkeammilla lipputasoilla, kerrytät samalla peruspisteistä eroavia eliittijäsenyyksiin mahdollistavia pisteitä, joilla kanta-asiakasstatusta voi korottaa. Eliittistatuksia on kaksi kultatasoa, platinataso sekä kaksi mustaa tasoa, joista jokainen tarjoaa enenevissä määrin lisäetuja. Siinä missä normaalin LATAM Pass -jäsenyyden haltija kerryttää pisteitä, joilla voi tehdä mukavia hankintoja ja palvelumuutoksia, saa korkeammilla kanta-asiakkuuden tasoilla pisteitä pikaisemmin, nopeammat jonotukset lähtöselvitykseen ja laukkujen luovutukseen, matkustusluokan korotuksia ja paljon muuta, jäsenyyden tasosta riippuen. LATAM Pass -jäseneksi liittyminen on ilmaista ja pieniä etuja sekä pisteiden keruuta varten on varsin kannattavaa liittyä jäseneksi, vaikka vain yhtäkin lentoa varten. Korkeammille jäsenyyden tasoille päästäkseen tarvitsee lentoja kuitenkin tehdä jo huomattavasti enemmän.

Kaikki LATAM Airlines -varaukset, matkustusluokasta huolimatta, sallivat matkustamoon mukaan pienen repun tai esimerkiksi kannettavan tietokoneen laukkuineen. Suurimmalla osalla lippuluokista pystyy mukaan ottamaan myös istuimien ylle käsimatkatavaraosastolle mahtuvan pienen matkalaukun tai repun. Arvokkaammilla lippuluokilla painorajat kasvavat hieman. LATAM Airlines -lennot sallivat ruumaan meneviä matkatavaroita reitistä ja lippuluokasta riippuen. Monilla lippuluokilla ruumaan menevistä laukuista tulee maksaa pieni korvaus. LATAM Pass -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat toisaalta platinatasosta eteenpäin ja lippuluokasta riippumatta ottaa ruumaan yhden ylimääräisen laukun. Sallitut matkatavaramäärät kannattaa tarkistaa lentoa varatessa, jotta lähtöhetkellä ei tule yllättäviä lisäkuluja.

LATAM Airlines -lennot sallivat yleisesti kissan ja koiran kanssa matkustamisen, mutta tämä kannattaa aina varmistaa erikseen, sillä kohdekohtaisia eroja esiintyy melkoisesti. Eläinkuljetuksesta pitää joka tapauksessa tehdä erillinen hakemus. Kissat sekä pienemmät koirat voi halutessaan kuljettaa Economy-luokassa matkustamiseen soveltuvassa kantolaukussa. Kuljetuslaukussa tulee olla riittävästi tilaa eläimen mukavaan olemiseen. Isommat koirat voivat kulkea lentokoneessa ruumassa sijaitsevassa erillisessä alueessa, jonka olotilat eivät suuresti eroa matkustamosta ilman ja metelin suhteen. Lennoilla sallitaan matkustamoon myös virallisilla opaskoira-dokumentaatioilla varustetut opaskoirat. Koiran tulee luonnollisesti olla koulutuksen saanut ja hihnassa tai valjaissa kiinni. Monilla reiteillä myös henkiseksi tueksi tarkoitettu koira saa tulla matkustamoon, mikäli asiasta on tehty etukäteen hakemus. Edellytyksinä ovat myös se, että koira pystyy olemaan matkustajan jaloissa tai penkin alla sekä käyttäytymään hyvin.

Kyllä, LATAM Airlines lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 48 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Sao Paulo Guarulhos Intl, Santiago Arturo Merino Benítezin lentoasema ja Lima J Chavez Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa LATAM Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön LATAM Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista LATAM Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai LATAM Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme LATAM Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita LATAM Airlines lentoyhtiölle numeroon +56 600 526 2000 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa latam.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Cúcuta Camilo Dazo lento kohteeseen Medellín Jose Maria Cordova Intl 1 välilaskulla hintaan 35 € on halvin LATAM Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan LATAM Airlines lennon, niin kentältä Bogotá El Dorado lento kohteeseen Armenia El Eden lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 15 € on halvin vaihtoehto.

Tällä hetkellä LATAM Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x35x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 45x35x20 cm.


LATAM Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi LATAM Airlines lennon tila
ma 1/30