Autonvuokraukset kohteessa Port Louis, Port Louis

Haussa halpa vuokra-auto Port Louis, Port Louis? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Port Louis, Mauritius
7. heinäkuu — 14. heinäkuu
Sama palautus
Port Louis, Mauritius
to 7/7
Keskipäivä
to 14/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Port Louis, Port Louis

Löydä kohteesta Port Louis juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 33 €

Kaikki autotyypit

22 € - 78 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Port Louis, Mauritiuksen on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Port Louis, Mauritiuksen on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Port Louis. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Port Louis voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Port Louis autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Port Louis, Port Louis
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Port Louis

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Port Louis

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Premium

Suosituin malli

Hyundai i10
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Port Louis viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Premium.
Kohteen Port Louis suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Hyundai i10. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai Accent.

Vuokraa auto läheltä kohteen Port Louis suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Port Louis

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Port Louis - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Port Louis, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Port Louis on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Port Louis ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Port Louis on 22 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Port Louis.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Port Louis ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Port Louis lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 22 °C ja mahdollinen sademäärä 90 mm.


Tutustu alueen Mauritiuksen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Mauritiuksen

Aloita matkan suunnittelu - Port Louis


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Port Louis, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Port Louis, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Port Louis, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Port Louis.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Port Louis vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Port Louis autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.