Halvat lennot Oulu Alicante alk. 156 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Oulu-Alicante lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Oulu-Alicante

Suora lento

Ei yhtään
Oulu - Alicante reitille ei ole suoria lentoja. Oulu - Alicante ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Oulu - Alicante

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Alicante?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Oulu - Alicante on helmikuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Oulu - Alicante?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Alicante?

Iltapäivällä. Oulu - Alicante lennot ovat noin 19 % kalliimpia aamulla kuin iltapäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Alicante?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Oulu - Alicante reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Oulu - Alicante

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Oulu-Alicante momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 173 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
380 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Oulun lentoasema-Alicante-Elche etäisyys lentäen?

  Alicante-Elche on 3406,4 km päässä kohteesta Oulun lentoasema.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä hinnat?

  lentoa Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oulun lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Alicante-Elche lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Alicante-Elche lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentoasemien edut Oulussa ja Alicantessa?

Lennot Oulusta Alicanteen voi aloittaa Oulun kaupungin lähistöltä lähtiessä vain Oulun lentoasemalta, sillä muita lennot mahdollistavia asemia ei lähiseudulla ole. Oulun lentoasemalta löydät kompaktin kokoiselle lentoasemalle hyvin sopivat laadukkaat peruspalvelut, kuten pieniin tuliaisostoksiin soveltuvan myymälän, mukavat kahvilat ja lasten leikkipaikan. Matkalla Alicanteen ensimmäinen välilasku tapahtumaan käytännössä poikkeuksetta Helsinki-Vantaan isommalla lentoasemalla, jolta puolestaan löydät laadukkaiden peruspalveluiden, kuten rahanvaihtopalveluiden ja langattoman verkon lisäksi, lukuisia ravintola- ja kahvilavaihtoehtoja. Asemalla on myös todella monia ostospaikkoja, erilaisia kokous-, työskentely- ja oleskelutiloja sekä monia muitakin hieman erikoisempia lisäpalveluita, kuten hierontasalonki, lasten leikkipaikka ja lemmikeille suunnattu oma alue. Lennot Oulusta Alicanteen on selkeästi järkevintä tehdä Alicante-Elchen lentoasemalle, sillä kyseinen lentoasema on niin merkittävästi muita vaihtoehtoja lähempänä kaupunkia. Myöskään lentojen löytäminen esimerkiksi lähimmälle merkittävälle lentokentälle Murciaan ei ole kovin helppoa. Alicanten lentoasemalta löydät mainiot palvelut, joiden joukossa on esimerkiksi useita laadukkaita ravintoloita, ostospaikkoja, pankkipalvelut, sekä erillispalveluilla maustettu oleskelutila, mikäli toivot lentojen odottelulta hieman luksusta.


Mikä on paras tapa kulkea lentoasemalle ja lentoasemalta Oulussa ja Alicantessa?

Julkisista liikennevälineistä Oulun kaupungin ja Oulun lentoaseman välisen matkan voi taittaa muutamalla eri bussilinjalla. Linjat 9, 8 ja 56 liikennöivät Oulun lentoaseman ja useiden Oulun kaupunginosien välillä monta kertaa päivässä. Taksikyydit ja muut erilliset lentokenttäkuljetukset ovat yleensä erittäin vaivaton tapa kulkea lentokenttämatkat, mutta hintaa niille kertyy toki bussikyytiä selkeästi enemmän. Autolla Oulun lentoaseman ja kaupungin väli on suhteellisen yksinkertainen kulkea. Lentokenttämatkat hoituvat ajamalla selkeästi opastettuja 815- ja 847-teitä pitkin. Lentoasemalla auton saa jätettyä maksulliseen pysäköintiin, joka kuitataan yleensä mobiilisovelluksen välityksellä. Mikäli pohdit vuokra-autolla liikkumista Oulun kaupungin ja lentoaseman välillä, saattaa järkevin ratkaisu olla käyttää jonkin Oulun lentoasemalla toimivan autovuokraamon palveluja, jotta auton palautus ja käyttöönotto olisi mahdollisimman yksinkertaista lentojen yhteydessä. Alicanten kaupungin ja lentoaseman välisellä matkalla taksit ja useiden majoitusliikkeiden tarjoamat erilliset lentokenttäkuljetukset ovat suosittuja. Näitä käyttämällä hieman isompikaan matkatavaramäärä ei aiheuta päänvaivaa. Hintaa kyseisille kuljetuksille kertyy toki enemmän kuin bussikyydille, joka on selkeästi edullisin tapa kulkea lentokenttämatkat Alicantessa. Linja-auto C6 liikennöi lentoaseman ja keskustan välillä. Myös Alicanten lentoasemalta auton vuokraaminen onnistuu helposti ja lentokentältä kaupunkiin voi esimerkiksi ajaa kätevästi kulkemalla ensin N-338-tietä itään ja hieman myöhemmin N-332-tietä pohjoiseen Alicanten kaupunkiin asti.

Mihin kaupunkeihin Alicanten lentoasemalta pääsee?

Oulusta Alicanteen matkustettaessa lennot laskeutuvat Alicante-Elche Miguel Hernández -lentoasemalle, joka löytyy Alicanten lounaispuolelta. Monesti lennot Oulusta Alicanteen tehdään lähialueiden mukavat lomakohteet mielessä. Lentoasemalta onkin melkoisen kattavat yhteydet moneen suuntaan. C6-bussin kyydillä pääsee sujuvasti Luceros- ja Mercado -juna-asemille, joilta on puolestaan hyvät jatkoyhteydet moniin kohteisiin, kuten Benidormiin ja Playa de San Juaniin. Suoria linja-autoyhteyksiä kulkee myös lentoasemalta moneen mielenkiintoiseen kohteeseen. Torreviejaan, Calpeen ja Benidormiin liikennöivien bussilinjojen lisäksi linja-autoilla 1A ja 1B voi kulkea suoraan vaikkapa Elchen kaupunkiin. Autonvuokraus lentoasemalta tarjoaa puolestaan ehkä parhaan mahdollisuuden Alicanten lähiympäristön ja miksei kauempanakin sijaitsevien pienempien kylien ja kaupunkien tutkimiseen. Lentoasemalta N-332-tielle kiertämisen jälkeen voi ajaa etelään esimerkiksi mielenkiintoiseen Santa Polan kaupunkiin rannikolla. Elcheen puolestaan pääsee N-340-tietä länteen seuraamalla ja N-332-tietä koilliseen ajaessa voi jatkaa Alicanten läpi pidemmälle ja esimerkiksi El Campellon miellyttävään rantakaupunkiin.


Vaihtoehtoiset lennot Oulu-Alicante -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Alicante reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta70 €
Helsinki - Valencia reitin lennot
Nopein lentoaika5t 50m
Halvin hinta213 €
Turku - Alicante reitin lennot
Nopein lentoaika7t 25m
Halvin hinta330 €
Oulu - Valencia reitin lennot
Nopein lentoaika31t 15m
Halvin hinta539 €

Vastaavia ​​Oulu - Alicante lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Oulu - Alicante vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Oulu - Alicante lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Oulu - Alicante lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Oulu - Alicante joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Oulu - Alicante voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Oulu - Alicante?

Kun kaikki mahdolliset Oulu - Alicante lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Oulu - Alicante lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Oulu - Alicante lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alicante

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.